Valioliiga su 15.05. klo 18:30

Everton - Brentford

Kompastuuko Everton ampiaispesään? Christian Eriksenin tähdittämä ryhmä on vahvassa iskussa!

Everton pelasi edellisessä ottelussaan yllättäen maalittoman tasapelin Watfordin vieraana, koska se ei saanut paikoistaan palloa maaliin. Joukkue dominoi ottelun kulkua, mutta tulos jäi puuttumaan. Kovia pisteitä on kuitenkin kertynyt viime aikoina plakkariin ja sarjapaikan säilyttämisen kannalta kriittisimmät hetket ovat käsillä nyt. Irtoaako ainoana sarjanousijana maitojunan välttävältä sarjanousijalta Brentfordilta pisteitä?

Brentford on hävinnyt kuudessa edellisessä kamppailussaan vain kerran ja se on saanut lisää virtaa kauden tärkeimmillä hetkillä. Mukaan on edellä mainitulla otannalla mahtunut murskaava 1–4-vierasvoitto Chelseasta, voitto nollapelillä West Hamia vastaan kotikentällä ja maaliton tasuri Tottenhamia vastaan. Edellisessä matsissaan joukkue voitti vakuuttavasti 3–0-numeroin Southamptonin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Christian Eriksen on tuonut Brentfordin keskikentälle todella paljon lisää ja vakavasta sairaskohtauksesta kuntoutunut tanskalainen on pelannut tämän tästä täydet minuutit ampparipaidassa, mikä lupaa myös hyvää jatkoa pahasti katkolla olleen uran kannalta. Evertoninkin on syytä panna merkille, että laadukkaita keskityksiä boksiin on jälleen kerran tiedossa.

Vierailla sivussa Liverpoolin vierailulla ovat Frank Onyeka, Ethan Pinnock, Saman Ghoddos sekä Mathias Jörgensen. Sergi Canos palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen, mikä on erinomainen uutinen vieraille. Enemmän pelattavaa on kuitenkin kotijoukkueella, jonka riveistä tärkeä puolustaja Yerry Mina puutuu jälleen kerran. Lisäksi sivussa ovat varmuudella Andros Townsend, Fabian Delph sekä Nathan Patterson. Donny van de Beek saattaa olla jo pelikunnossa, kuten myös puolustaja Ben Godfrey, mutta molemmat ovat pieniä kysymysmerkkejä.

Everton kaipailee lisäpisteitä, kun se taistelee tiukasti sarjapaikkansa säilyttämisestä. Kilpailu on kovaa ja siinä ovat tiukimmin mukana merseysidelaisten lisäksi Burnley ja Leeds. Frank Lampardin miehistö on pari pinnaa kilpakumppaneitaan edellä, mutta tämän kierroksen jälkeen tilanne voi jo olla toinen. Pelillisesti Brentford on isäntää vahvempi joukkue – tämä on kova testi isännille, eikä tärkeimmän puolustajan loukkaantuminen toistumiseen ainakaan auta asioita. Tarjotuilla kertoimilla pelivalinnaksi on ehdottomasti vedettävä X2 (vierasvoitto tai tasapeli).

Kertoimet ottelulleEverton FC - Brentford FC15.05.2022

10 euroa pelirahaa