su 10.12. klo 16:00

Everton - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Evertonia ei sovi aliarvioida! Nappaako Sean Dychen poppoo sunnuntaina seuraavan kovan päänahan?

Putoamisviivan päälle torstain komean Newcastle-voiton myötä noussut Everton isännöi seuraavaksi Chelseaa Goodison Parkilla. Chelsea pelasi keskiviikkona eli lepoetua Mauricio Pochettinon ryhmällä on päivän verran isäntiin nähden. Chelsea oli keskiviikkona merihädässä Manchester Unitedin vieraana – onko Pochettino kasannut joukkonsa seuraavaa peliä varten?

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa huntin edestä kierrätysvapaita ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Everton on siis putoamiskamppailussa, mutta ainoa syy tälle on joukkueen saama 10 pisteen rangaistus. Sean Dychen suojatit ovat pelanneet mallikkaan syksyn ja sijoitus olisi ilman sanktiota keskikastissa. Toffees on ollut totutun hyvä puolustuspäässä, mutta ilahduttavasti maalipaikkojakin on luotu kiitettävään tahtiin.

Everton

@Everton
We go again tomorrow 👊🔵

#EVECHE


Kotijoukkueelta on sunnuntaina sivussa André Gomes ja Dele Alli, mutta myös Jordan Pickfordin, James Garnerin, Amadou Onanan ja Séamus Colemanin kuntoa joudutaan vielä testaamaan. Chelsealta puuttuu Wesley Fofana, Ben Chilwell, Roméo Lavia, Lesley Ugochukwu, Carney Chukwuemeka ja Trevoh Chalobah. Noni Madueke lienee mukana reissussa, mutta Christopher Nkunku ja Malo Gusto todennäköisemmin eivät. Nkunkun paluuta tositoimiin odotellaan tietysti kuumeisesti, mutta pitkän toipumisjakson jälkeen sinisten leirissä otetaan iisisti.

Lapulle otetaan sunnuntain matsiin Evertonia +0:n tasoituksella – tasuri palauttaa rahat. Chelsealla on pieni lepoetu, mutta tämän kaksikon välillä ei laadullisesti ole ollut tällä kaudella isoakaan eroa. Everton kykenee Goodisonilla antamaan tässä ehdottomasti tasaväkisen haasteen Chelsealle.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Everton +0” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.