Valioliiga su 01.05. klo 16:00

Everton - Chelsea

Putoaako Frank Lampardin luotsaama Everton pääsarjasta? Nyt vastassa on selvästi vahvempi Chelsea

Everton saa tärkeän palasen takaisin puolustukseensa, mutta pelaajia on edelleen sivussa. Sairastilanne ei merkittävästi parane, kun vieraaksi saapuu kärkitaistelussa edelleen pisteitä tarvitseva ja uutta nostetta hakeva Chelsea. Onko lontoolaisten laatu liikaa? Kotijoukkue tarvitsee kipeästi pisteitä, sillä jopa sen sarjapaikka on uhattuna tällä hetkellä.

Frank Lampardilla ja kumppaneilla on jättimäinen haaste edessään. Evertonin pelaaminen ei ole kehittynyt valmentajavaihdon jälkeenkään toivotulla tavalla ja joukkue on joutumassa kiihkeimpään putoamistaisteluun. Otteluohjelma ei ole helpoimmasta päästä – seuraavana vastassa on Chelsea, minkä jälkeen on luvassa vierasreissu Leicesteriin. Vielä kauden viimeisellä kierroksella on tiedossa vaikea reissukamppailu Arsenalin vieraana. Tällä hetkellä isäntä on kolmanneksi viimeisenä eli putoamassa sarjassa. Otteluita on pelattuna kaksi vähemmän kuin viisi pistettä edellä olevilla Leedsillä sekä Burnleylla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Yerry Mina palaa Chelseaa vastaan kotijoukkueen puolustukseen, mikä on toki hyvä uutinen. Samalla ovenavauksella Ben Godfrey tosin poistuu sairastuvalle, joten vaikutus jää toivottua ohuemmaksi. Hyökkäyspäässä Dominic Calvert-Lewinin pitäisi olla pelikunnossa, mutta sairastuvalla jatkavat varmuudella edelleen Nathan Patterson, Andros Townsend, Donny van de Beek, Andre Gomez sekä Tom Davies. Useammankin pelaajan paluu lähestyy, mutta vielä Chelseaa vastaan ainakaan näitä nimiä ei kehissä nähdä.

Everton oli hienoisessa nosteessa ennen väistämätöntä tappiotaan Merseysiden derbyssä viime viikonloppuna, mutta toisaalta huhtikuussa on myös tullut tukkaan Burnleya sekä West Hamia vastaan. Fakta on se, että isäntä tarvinnee loppukaudella enemmän pisteitä kuin tämänhetkisellä tasolla voi tulevalla otteluohjelmalla toivoa. Chelsea kaatoi viime viikonloppuna upealla nollapelillä West Hamin ja pelasi aiemmin tällä viikolla tasurin Manchester Unitedia vastaan vieraissa.

Thomas Tuchelin miehistön pelaajatilanne on isäntiä parempi ja Andreas Christensen palannee kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Callum Hudson-Odoi jatkaa edelleen Ben Chilwellin tavoin pitkäaikaisten loukkaantuneiden listalla. Mateo Kovacicin paluu lähestyy, mutta tulevaan otteluun mies ei ehdi mukaan. Joukkueet ovat ennen isäntien loukkaantumishuoliakin kuin eri planeetoilta ja on jännittävää nähdä, mitä Lampard entistä seuraansa vastaan yrittää. Olisi nykytilanteessa jättiyllätys, jos Everton niistäisi tässä kamppailussa voiton – pisteillekin pääsemistä voisi pitää erikoisena. Chelseaa lähtee kupongille.

10 euroa pelirahaa