Valioliiga la 06.08. klo 19:30

Everton - Chelsea

Kalidou Koulibaly ja Raheem Sterling debytoivat Chelsea-paidassa! Onko Lampardin Everton paperia?

Chelsea avaa Valioliiga-kautensa lauantaina Evertonin vieraana Goodison Parkilla. Isäntien valmistava kausi oli hieman kaksijakoinen, eikä vähiten pienten loukkaantumisten takia. Tietysti Toffees on alkavalla kaudella suuren mielenkiinnon kohteena – Frank Lampardin projektin ensimmäinen kokonainen kausi. Mikäpä olisikaan oivempi tapa avata sesonki kuin ottelu Lontoon sinisiä vastaan.

Everton menetti kesällä Richarlisonin Tottenhamiin, mutta sai alakertaansa vahvistettua. Kokonaisuudessaan Lampardin ja kumppanien toiminnot siirtoikkunassa ovat ainakin toistaiseksi olleet jopa yllättävän maltillisia. Kauden avauksessa hyökkäyspäästä ovat sivussa sekä Dominic Calvert-Lewin että Salomon Rondon. Lisäksi André Gomes on varmasti poissa ja Asmir Begovicin sekä Tom Daviesin pelaaminen on epävarmaa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Thomas Tuchelin miehistö lähtee alkavalle kaudelle todella kovin odotuksin. Kovia siirtoja on kesällä nähty ja suurin mielenkiinto kohdistuu varmasti Raheem Sterlingin sekä Kalidou Koulibalyn suuntaan. Vielä tuoreimpana nimenä lontoolaisryhmään liittyi Brightonista tuttu nokkela laitapuolustaja Marc Cuccurella. Tuchel pääsee kauden avausmatsiin parhaalla kokoonpanollaan – ainoastaan Timo Wernerin kunto on pieni kysymysmerkki, mutta saksalaisella ei taitaisi kehiin olla asiaa muutenkaan.

Lampard pääsee aloittamaan puhtaalta pöydältä kerrassaan karmaisevan edellisen kauden jälkeen, mutta avausmatsi ei tosiaan ole helppo. Chelsea pursuaa laatua ja maalintekopotentiaalia piisaa laajalla rintamalla. Viimeiset valmistavat ottelut Udinesea vastaan sujuivat Bluesilla todella mallikkaasti ja kauden alkuun on odotettavissa ryhdikäs Chelsea. Pelivalinnaksi maistuu, että Chelsea painaa Evertonin nurin vähintään kahdella maalilla (Chelsea -1,5). Avaa pelitili Sportazalle tästä ja ota makoisa betsi kiinni – samalla saat uuden asiakkaan huippuedut käyttöösi!

10 euroa pelirahaa