Valioliiga ma 19.02. klo 22:00

Everton - Crystal Palace

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Järkälemäinen vahvistus! Siivittääkö parhaan maalintekijän paluu Evertonin suvereeniin voittoon?

Everton saa vieraakseen uudessa komennossa pelaavan Crystal Palacen, jota saattaa uudistuksen myötä odottaa pieni piristyminen. Toki samalla pitää muistaa, että sarjasijoitus ei lainkaan kuvasta isäntien todellista tasoa – pistesakkoja on tullut ja tällä hetkellä niistä maksetaan seuran näkökulmasta kovaa hintaa.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja ota 25€ ilmaisveto.

Tällä hetkellä Sean Dychen ryhmä sijoittuu sanktioiden myötä Valioliigassa kolmen heikoimman joukkueen ryhmään, mutta ainoastaan viiden pisteen päässä on vierasjoukkue Crystal Palace. Oliver Glasner on ottamassa etelälontoolaisten leirissä komennon ja uusi manageri voi piristää menoa. Ehkä parhaiten itävaltalaismanageri muistetaan Bundesliiga-luotsina, joka sai nimenomaan astetta heikommista pelaajamateriaaleista revittyä maksimeita irti. On vielä hieman epäselvää, nähdäänkö Glasner mukana jo Everton-vierailulla.

Everton

@Everton
Sean Dyche has confirmed that Abdoulaye Doucoure is back "in the thinking" along with Amadou Onana and Seamus Coleman for his squad selection on Monday.

Watch live: kick.com/everton

@wearfigs 🔵

Helppoa ei Crystal Palacessa missään tapauksessa tällä hetkellä ole, kun sekä Cheick Docouré, Rob Holding, Michael Olise, Eberechi Eze, Marc Guéhi että Jesurun Rak-Sakyi ovat varmuudella sivussa. Will Hughesin pelaaminen on epävarmaa ja selvinnee vasta pelipäivänä, onko mies kehissä vai ei. Todennäköisesti vieraiden pelisuunnitelma on erittäin vahvasti puolustusvoittoinen. Sillä osastolla joukkueen on pakko Evertonin vieraana onnistua, jotta pisteitä tarttuisi kyytiin.

Yksinkertainen on toki myös Dychen mieleen, eikä Everton varmasti turhia riskejä halua ottaa. Joukkueella on kuitenkin voiton avaimet täysin omissa käsissään repaleista vierailijaa vastaan, joka on hävinnyt peräti neljä viimeisistä viidestä ottelustaan kaikki kilpailut huomioituna. Tuorein keskinäinen kohtaaminen Crystal Palacen kanssa on peräisin tammikuun puolivälin Englannin cupin kolmoskierroksen uusintaottelusta – tuolloin Everton voitti 1–0-numeroin.

Isäntä on ollut viime aikoina hieman tehoton, vaikka se on saanut paikkoja varsinkin heikompia joukkueita vastaan kelvollisesti. Nyt joukkue saa järkälemäisen lisäpanoksen hyökkäyspäässä, kun Abdoulaye Docouré palaa kehiin. Kokenut malilainen on joukkueensa paras maalintekijä kuudella osumalla. Esimerkiksi Dominic Calvert-Lewin on osunut viimeksi lokakuussa, joten Docourén kuntoutuminen on enemmän kuin tervetullut. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Everton -1,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.