Valioliiga la 22.10. klo 17:00

Everton - Crystal Palace

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tuleeko taas kylmä suihku niskaan? Valioliigan ongelmajoukkue on vajonnut tasolleen myös tuloksissa!

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ talletuksella yhtä suuren ilmaisvedon, kun isket Crystal Palacea kupongille kehnoa Evertonia vastaan.

Everton on ajautunut tappiokierteeseen, mikä ei jaksa yllättää. Frank Lampardin miehistöllä on edelleen jo viime kaudelta tuttuja rakenteellisia ongelmia, eikä hyökkäyspää vakuuta. Joukkue oli vielä muutama kierros sitten peräti kuuden ottelun pisteputkesta, joka mairitteli sitä melkoisesti suhteessa esityksiin. Crystal Palace on mille tahansa joukkueelle viheliäinen vastustaja ja se on pelannut erinomaisesti lokakuussa – kolmessa viimeisimmässä kamppailussa plakkarissa on esimerkiksi voitot Leedsiä sekä Wolvesia vastaan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Toki Evertonilla on edelleen pelaajia sairastuvalla, mutta joukkueen kolmen matsin tappioputkea ei täysin sen piikkiin voi laittaa. Oikeastaan pelaajatilanne on nyt parempi kuin hiljattain hämmentäneen kuuden matsin pisteputken aikana. Merseysidelaisten pelaaminen ei vakuuta ja perusasioissa on isoja ongelmia, pallollinen huolellisuus on ala-arvoisella tasolla ja koko kauden vaivannut tehottomuus heijastuu erityisesti nyt, kun omissa on alkanut kolista kunnolla.

Ben Godfrey, Yerry Mina sekä Nathan Patterson ovat edelleen telakalla alakerrasta, minkä lisäksi sivussa on myös Andros Townsend. Hyökkääjä Dominic Calvert-Lewin on ollut pitkästä aikaa kunnossa muutamassa edellisessä pelissä ja mies nähtiin pitkästä aikaa avauksessa Newcastlen vieraana tulleessa 1–0-tappiossa, mutta toivottuja vaikutuksia hyökkäyspelaamiseen pari kautta takaperin 16 osumaa mättänyt pelaaja ei ole tuonut. Pelituntuma ei varmasti ole parhaalla mahdollisella tolalla ja kasassa pysymisen kanssa on aiemmin ollut suuria vaikeuksia. Sormet ristiin Evertonin ja Calvert-Lewinin kannalta, että mies pystyisi vihdoin saamaan pidemmän jakson ilman loukkaantumisia.

Jos isäntä on ollut tehoton tehtyään tappioputkensa aikana keskimäärin alle osuman ottelua kohden, ei samaa voi vieraista sanoa. Patrick Vieiran miehistön pelihuumori pilkahtelee esille iloisesti ja viimeksi näytteitä tästä saatiin viikkokierroksella, kun joukkue nousi toisella puoliajalla kotivoittoon Wolvesia vastaan maalin tappioasemasta. Crystal Palace on napsinut pisteitä kolmessa ottelussa peräkkäin ja Everton-matsista tulee neljäs – pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto (1×2), jolle tarjoillaan varsin reilu kerroin. Vieiran miehistö saa iloisia uutisia sairastuvalta, kun sekä Will Hughes että Nathan Ferguson saattavat palata kehiin. Jälkimmäinen on tosin vielä pienellä kysymysmerkillä.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Crystal Palacelle, voitat normaalisti betsin napsuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Crystal Palace” sisään koko talletuksellasi.
4. Jos betsi osuu, saat 72,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.