Valioliiga la 09.04. klo 14:30

Everton - Manchester United

Floppijoukkueet kohtaavat Valioliigassa! Riittävätkö Manchester Unitedilla eväät edes Evertonin vieraana?

Everton saa pari palasta takaisin kokoonpanoonsa pelikiellosta, mutta loukkaantumisia on edelleenkin riesana. Vieraisiinkaan ei tosin ole mitään luottoa – ei etenkään, kun puolustuksesta puuttuu kaksi merkittävää hahmoa. Manchester United palasi maaottelutauolta tasapelillä Leicesteriä vastaan, mikä tuskin hirveästi tunnelmaa ryhmässä kohotti. Mestarien liigassakin tuli jo neljännesvälierissä noutaja, eikä tällä hetkellä ole irtoamassa edes Konferenssiliiga-paikkaa ensi kaudelle.

Manchester United on viiden ottelun otannalla sarjan alemmassa keskikastissa. Joukkueen suoritukset eivät ole viime aikoina vakuuttaneet ja lisää haasteita saattaa olla tarjolla jo Evertonia vastaan. Luke Shaw on ollut yksi punanuttujen ehdottomia ykkösnimiä kuluvalla kaudella, mutta laitapuolustaja on koko huhtikuun sivussa. Alakerrasta puuttuu tällä hetkellä myös Raphael Varane, joten puolustuspermanentissa nähtäneen jälleen kerran Harry Maguiren ja Victor Lindelöfin muodostama kauhukaksikko toppariosastolla. Shawn tilalla pelannee puolestaan Alex Telles.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Alakerran isäntien lisäksi sivussa on ainakin Scott McTominay, mikä on niin ikään jättimäinen menetys vieraille. Hyllytetty Mason Greenwood sekä pitkästä loukkaantumisesta kärsivä ja rikkonaista kautta pelaava Edinson Cavani ovat luonnollisesti sivussa. Isäntien tilanne puolestaan on jopa hieman helpottamassa, kun pari miestä palaa pelikiellosta kehiin.

Frank Lampardilla on jälleen mahdollisuus valita Allan sekä Michael Keane kokoonpanoonsa. Varmuudella sairastuvalla jatkavat Nathan Patterson, Yerry Mina, Donny van de Beek, Tom Davies sekä Andros Townsend. Andre Gomes sai edellisessä matsissa pienen kolhun ja tämän pelaaminen on niin ikään vaakalaudalla.

Jos ei ole United vakuuttanut, samaa voi sanoa isännästä. Kolmessa edellisessä kilpailullisessa ottelussa kipeästi Minaa kaipaava alakerta on imuroinut omiin yhdeksän maalia, mikä on auttamatta liikaa. Crystal Palace latoi ennen maaottelutaukoa Lampardin miehistön totaalisesti solmuun cup-kamppailussa ja viime viikonloppuna Burnley puolestaan latoi kolme maalia joukkueen verkkoon. Hirveän suurta luottoa ei siis ole, kun Cristiano Ronaldo ja kumppanit tulevat vastaan.

Isäntä saanee kaikesta huolimatta omat paikkansa ja on melko todennäköistä, että tässä matsissa nähdään maaleja useampiakin. Otetaan tällä kertaa vähän isompaa riskiä ja betsataan, että osumia syntyy vähintään neljä (yli 3,5). Virheitä ja viihdettä on tarjolla – nähtäväksi jää, kumpi lopulta töhöilee enemmän.

10 euroa pelirahaa