to 07.12. klo 21:30

Everton - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Harakoilla yhä hurja määrä poissaoloja! Onko Everton Eddie Howen poppoolle potentiaalinen banaaninkuori?

Kovassa loukkaantumissumassa luoviva Newcastle vierailee torstaina Evertonin luona Goodison Parkilla. Sean Dychen luotsaamalla Toffeesilla on tietysti omat akuutit ongelmansa, kun kabinettipäätös sysäsi joukkueen putoamisvyöhykkeelle. Everton vastasi kentän puolella viikonloppuna voittamalla vieraissa Nottingham Forestin.

*Hymyä huuleen! Tarjolla peräti 100 egen edestä ilmaisvetoja! Tsekkaa vihjeen lopusta lunastusohjeet.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Newcastle on lukuisista poissaoloistaan huolimatta kyennyt etenkin kotikentällä loistavaan suorittamiseen. Vieraissa tarina on sen sijaan ollut hieman eri, kun Mestarien liigassa kestettiin nippa nappa PSG:n kova vyörytys ja Bournemouthilta tuli Valioliigassa tappio. Maaliodottamalukujen valossa Harakat on ollut kirkkaasti top neljään kuuluva joukkue, mistä on nostettava hattua.

MCCCSHCas

@MCCCSHCas
Sean Dyche admiring the snow in just a shirt tell us all we need to know about the man 👊

🎥 @footballdaily


Evertonilta Dominic Calvert-Lewin on näillä näkymin kunnossa, mutta Amadou Onanaa ja André Gomesia pähkäillään vielä ottelupäivälle – kaksikon varaan ei kuitenkaan kannata kamalasti laskea. Dele Alli on sivussa.

Eddie Howe joutuu pärjäämään loppukauden ajan ilman pelikieltoa kärsivää Sandro Tonalia. Lasaretissa ovat Jacob Murphy, Nick Pope, Dan Burn, Callum Wilson, Elliot Anderson, Sean Longstaff, Sven Botman, Joe Willock, Harvey Barnes, Javi Manquillo ja Matt Targett. Juuri Evertonista Harakkapaitaan siirtynyt Anthony Gordon on selviytynyt kolhuistaan.

Napataan lapulle torstaille Evertonia tasurivarmistuksella. Newcastle on ollut vieraissa nuhainen ja kun otteluruuhka ja loukkaantumiset painavat päälle, voi tästä olla taas tulossa Howen ryhmälle tappio. Kerroinasettelu näyttää siltä, että Evertonille saadaan kelpo panoskin läntättyä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Everton +0” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.