Valioliiga to 17.03. klo 21:45

Everton - Newcastle

Newcastlea aliarvioidaan jälleen rankasti, kun kertoimenlaskijat lottoavat surkean Evertonin puolesta

Everton kyntää todella syvissä vesissä, eikä valoa näy tunnelin päässä edes seuraavaa vastustajaa Newcastlea vastaan. Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta ei ole kulunut kovinkaan kauaa ja tuolloin vierailija oli St. James’ Parkilla todella reilusti edellä. Kotijoukkuetta vaivaa edelleen yksi todella kriittinen alakerran loukkaantuminen, joka on juuri kyseisen kamppailun peruja.

Yerry Mina voisi olla Evertonin johtava pelaaja ja todella tärkeä palanen Frank Lampardille, mutta tällä hetkellä kolumbialaistähti on loukkaantuneena. Isäntien alakerta ei vakuuta ilman ykköstopparia ja neljässä edellisessä Valioliigan ottelussa on tullut tukkaan. Ainoat ongelmat eivät kuitenkaan suinkaan ole puolustuspäässä – isäntä ei ole kyennyt viimeistelemään maaliakaan tällä otannalla. Viimeksi joukkue kohtasi Newcastlen vieraissa helmikuun alkupuolella, jolloin isäntä vei tyylikkäästi pisteet 3–1-voitolla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Minalle seuraa kotijoukkueen sairastuvalla tekevät ainakin Fabian Delph sekä Tom Davies. Jonjoe Kenny on puolestaan pelikiellossa ja Dominic Calvert-Lewin tuskin pystyy pelaamaan harjoiteltuaan ainoastaan puolittain alkuviikolla. Vierailijan sairastuvalta puolestaan kuuluu vaihteeksi positiivisempia uutisia. Federico Fernandez palaa varmuudella kehiin ja Joelintonin sekä Joseph Willockin paluut vaikuttavat niin ikään todennäköisiltä.

Toki epävarman Jonjo Shelveyn lisäksi sivussa ovat edelleen Isaac Hayden, Kieran Trppier, Callum Wilson ja Jamal Lewis, mutta parempaan suuntaan tilanne on ehdottomasti menossa. Erinomaisesti on joka tapuksessa Eddie Howen ryhmä suorittanut – poissaoloja tai ei. Everton löytyy kaikilla mahdollisilla kuntopuntareilla sarjan hänniltä ja vierailija puolestaan keikkuu viiden sekä kymmenen kamppailun otannalla viidennellä sijalla ennen Manchester Cityä ja Tottenhamia.

Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto tasapeli ei vetoa -mahdollisuudella. Edelleen kertoimenlaskijat ovat sitä mieltä, että Newcastlen huippuhyvä vire on vain silmänlumetta. Surkea Everton vastassa ja käsittämätön altavastaajan asema lankeaa Howelle ja kumppaneille jälleen kerran. Revitään tästä hyöty irti vielä kerran sitä saadaan!

10 euroa pelirahaa