Valioliiga to 27.04. klo 21:45

Everton - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tehottomuus kostautuu, mutta pureeko oma koira? Newcastle pyyhkii auttamatta heittopussilla lattiaa!

Torstai-illan ratoksi päästään seuraamaan Evertonin ja Newcastlen välistä kamppailua. Aivan eri ääripäistä sarjataulukkoa illan kamppailuun ponnistavat joukkueet tarvitsevat molemmat pisteitä – isäntä putoamisen välttämiseksi ja vierailija sensaatiomaisen Mestarien liiga -paikkansa varmistamiseksi. Kiinnostavan aspektin tarjoilee myös entisen Everton-superlupauksen paluu vanhalle kotistadionilleen.

Seitsemän ottelun otannalla ainoastaan yhden ottelun hävinnyt ja kaikki loput kuusi matsiaan voittanut Newcastle uhkuu itseluottamusta. Kotijoukkue on käytännössä kaikessa vastaantulijana – on osittain hämmentävää, että Eddie Howen miehistölle on ylipäätään järkeviä ja jopa mielellään pelattavia kertoimia tarjolla. Isäntä saa toki pienimuotoisia apuja sairastuvalta, mutta niistä tuskin on apua.

Jos lähdetään siitä, että Evertonin hyökkääminen on heikointa koko sarjassa. Joukkue on viimeistellyt tällä kaudella yhden osuman vähemmän kuin vähiten maaleja koko sarjassa päästänyt Newcastle on laskenut omiin. Tämä kuvastaa sinänsä ottelun lähtökohtia melko hyvin. Viime aikoina Everton on lunastanut pisteitä ajoittain, kun paketti on pysynyt kasassa, mutta tehoja on turhaa odotella isänniltä torstai-iltana.

Vaikka Abdoulaye Docouré on takaisin pelikiellosta ja sekä Amadou Onanan että Seamus Colemanin paluu niin ikään mahdollinen, jää Everton kakkoseksi myös pelaajatilanteen osalta sen kummemmin suhteuttamatta. Andros Townsend, Mason Holgate, Ruben Vinagre sekä Dele Alli ovat yhä lasaretissa. Toki pääasiassa kyse on pitkäaikaisista poissaoloista eivätkä ne sinänsä tuo muutosta peluutukseen.

Newcastle United FC

@NUFC
👏🇸🇪

@EASPORTSFIFA // #TOTW

Howella puolestaan on käytössään mainio kokoonpano ja myös vieraille on ilonaiheita tarjolla. Loistavaa kautta ennen loukkaantumistaan pelannut keskikenttämies Bruno Guimãraes saattaa palata kokoonpanoon, kun myös Fabian Schär. Tämä tarkoittaa, että ainoastaan Ryan Fraser, Allan Saint-Maximin sekä pitkäaikaisloukkaantunut Emil Krafth ovat ainoat varmat poissaolijat.

Lienee sanomattakin selvää, että betsit isketään ennakkosuosikkijoukkueen eli vieraiden kautta. Pitää muistaa myös, että huippulupaava Anthony Gordon palaa nyt entiselle kotistadionilleen ensimmäistä kertaa vierasjoukkueen paidassa ja supernuorukaisella on varmasti melko kova nälkä onnistua nimenomaan Liverpoolissa. Pelikohteeksi valikoituu ”normaali” vierasvoitto 1X2 ja panoksessa sopii hieman lätkiä ekstraa kehiin, sillä jos joku on varma niin tämä on aivan varma.

Betsaa Newcastlelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Newcastle), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Newcastle” 25€ panoksella ja voit voittaa 44€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.