Valioliiga la 14.01. klo 17:00

Everton - Southampton

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lampardin korttitalo on luhistumaisillaan! Tuleeko lauantaina sarjajumboltakin pataan?

Goodison Parkilla tapellaan lauantaina elintärkeistä pisteistä, kun Everton isännöi Southamptonia. Molemmat ovat sarjataulukossa susirajan väärällä puolella eikä pelin taso tällä hetkellä kirvoita hurraa-huutoja. Southamptonilla on sentään alla kaksi voittoa cup-otteluista, joista toinen tuli vieläpä Manchester Cityä vastaan, joten henkistä nostetta Nathan Jonesin suojatit ovat saaneet.

Evertonin kohdalla on pakko kysyä, että kuinka pitkään Frank Lampard saa jatkaa vielä pestissään? Viimeisin voitto missään kilpailussa on lokakuun loppupuolelta, kun Crystal Palace hävisi Goodisonilla 3-0. Viimeiset viisi kilpailullista ottelua on pelattu maalierolla 4-13, mikä ei ole lähellekään riittävä saldo Evertonin kokoisessa organisaatiossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ


Nathan Patterson, James Garner, Michael Keane, Alex Iwobi ja Andros Townsend eivät ole pelikunnossa Toffeesilta. Saintsilta sen sijaan puuttuu Alex McCarthy, Juan Larios, Armel Bella-Kotchap, Tino Livramento ja Theo Walcott. Mirslav Orsic debytoi jo ja Carlos Alcaraz saattaa tehdä samoin lauantaina, paperitöiden etenemisestä riippuen.

Otetaan lauantaille ohut betsi Southamptonille. Jones on saanut tammikuussa pari vahvistusta ja maaliodottamalukujen sekä muutaman muunkin vastaavan mittarin valossa Pyhimykset ovat olleet Evertonia vahvempi ryhmä tällä kaudella. Isäntien itseluottamus on tällä hetkellä pirstaleina ja se on näkynyt käsittämättöminä virheinä etenkin puolustuspäässä.