Valioliiga su 18.09. klo 16:15

Everton - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Frank Lampardin Everton kyntää syvällä! Kasvaako tuska, kun paras pelaaja ja maajoukkuevahti on telakalla?

Loukkaantumiset ovat vesittäneet merkittävästi Evertonin alkukautta, eikä helpotusta välttämättä ole edelleenkään tulossa. Frank Lampardin projekti kyntää syvissä vesissä, eikä kesätauko ole tuonut toivottavaa pelillistä nousua. Tästä voi vielä tulla yhtä koominen kausi suhteessa edelliseen, eikä edes Chelsea-legenda ole turvassa, jos siihen päästään. West Ham aloitti kautensa heikosti, mutta viime aikoina se on saanut hyviä onnistumisia.

Parin viikon tauko Valioliiga-kentiltä on varmasti tehnyt West Hamille hyvää. Joukkue on mättänyt maaleja Konferenssiliigan kamppailuissa, kun se on kaatanut FCSB:n 3–1-numeroin ja tämän jälkeen Silkeborgin maalein 2–3. Valioliigassa joukkueella on allaan voitto Aston Villasta, kotitasuri Tottenhamia vastaan sekä niukka vierastappio Chelsealle. Kuudessa matsissaan joukkue on tehnyt ainoastaan kolme osumaa, vaikka tontteja olisi ollut vähintään kolminkertaiseen maalimäärään. Toisaalta seuraava vastustaja on niin ikään ollut kehno viimeistelijä, mutta sen paikkamäärät eivät ole edes lähellä Hammersin tasoa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Evertonilla on alla peräti kolmen ottelun mittaiseksi venynyt tasapeliputki ja pitkä pelaamattomuus. Viimeksi kaksi viikkoa sitten joukkue ylsi yhden heikon suorituksen lisää tarjoillutta Liverpoolia vastaan maalittomaan tasapeliin Merseysiden derbyssä. On huomionarvoista, että West Ham on pelannut samaisen kierroksen jälkeen edellä mainitut eurokamppailut. Vaikka Lampardin miehistö on hävinnyt viimeksi 13. elokuuta, eivät sen esitykset mairittele ja myös loukkaantumiset vaivaavat yhä – tauosta huolimatta.

West Hamia vastaan ainakin Andros Townsend, Ben Godfrey, Yerry Mina sekä Mason Holgate jatkavat sairastuvalla. Dominic Calvert-Lewin on kuntoutunut, mutta ei varmasti ole 90-minuuttiseen vaadittavassa kunnossa ja sama saattaa koskea Abdoulaye Docouréa. Joukkueen paras pelaaja ja maalivahti Jordan Pickford ei todennäköisesti ole pelikunnossa. Englannin maajoukkuekassari on ollut alkukauden harvojen pisteiden takuumies.

Kun heijastetaan pelaajatilanne ja muut lähtökohdat rinnakkain maistuu kupongille mainiosti vierasvoitto (1×2). West Hamin pelaajatilanne on erinomainen, kun ainoastaan Ben Johnson sekä Nayef Aguerd ovat sivussa. Tällä kertoimella kohteeseen kehtaa panostaa hieman reilummin – Everton saattaa jäädä jopa rumasti jalkoihin enemmän maalipaikkoja luovaa ja sekä paremmalla pelaajatilanteella että pelituntumalla varustettua vierailijaa vastaan.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “1×2 – West Ham” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 5,00 (2 x 2,50).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 500€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 250€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!