Valioliiga ma 26.12. klo 17:00

Everton - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Debytoiko Wolvesin espanjalaispäävalmentaja voitokkaasti Valioliigassa? Markkina aliarvioi Susipaitoja!

Everton saa tapaninpäivänä vieraita Valioliigan jumbosijalta, kun Wolves tulee vastaan Julen Lopeteguin Valioliigadebyytissä. Wolves on tehnyt tällä kaudella vasta kahdeksan osumaa, mikä on liigan heikoin saldo. Uhmapelaajat ei kuitenkaan usko heikon ajanjakson jatkumiseen ja lapulle otetaan maanantaille Wolvesia!

Evertonilta puuttuu ainakin Conor Coady, joka on juuri Wolvesista lainalla. James Garner on lasaretissa ja Andros Townsend ja Dominic Calvert-Lewin kysymysmerkkejä. Vierailta Jonny Castro ja Boubarar Traoré ovat epävarmoja, mutta Sasa Kalajdzic, Pedro Neto ja Chiquinho ovat varmasti sivussa.

Wolves

@Wolves
Boxing day at Goodison Park up next.

🔵🐺


Wolves pääsee talven peleihin kahdella varsinaisella keskushyökkääjällä, kun Raúl Jiménezkin on viimein pelikunnossa. On syytä odottaa kohennusta Susien maalintekorintamalle, mutta ei Lopeteguin alaisuudessakaan joukkueesta todennäköisesti mitään erityisen hurjaa maalintekokonetta kuoriudu.

Frank Lampardin luotsaama Everton on ollut Wolvesin tavoin Valioliigan kehnoimpia nippuja syyskaudella. Päästettyjä maaleja on ”vain” 17, mutta maalipaikkadatan valossa ainoastaan Fulham on ollut omassa boksissa heikompi. On totta, että Everton on ollut puolestaan hyökkäyspäässä epäonnekas, mutta kokonaiskuvaa tarkasteltaessa Lampardin poppoo on jämähtämässä sarjan tyvipäähän. Napataan vahvempaa Wolvesia tasurivarmistuksella lapulle.