Valioliiga su 13.03. klo 16:00

Everton - Wolves

Frank Lampard saa tärkeän palasen alakertaan, mutta kaikista arvokkain pelaaja puuttuu yhä ja se näkyy

Isäntien sairastilanne paranee, mutta suuria odotuksia siihen ei silti voida kohdistaa. Everton taistelee sarjapaikastaan ja se on perinteikkäälle Valioliiga-seuralle häpeällinen kohtalo. Wolves voitti edellisessä ottelussaan Watfordin todella vakuuttavasti, eikä sillä ole juurikaan loukkaantumishuolia. Näinköhän tehoilu jatkuisi myös Goodison Parkilla?

Yerry Mina, Fabian Delph sekä Tom Davies jatkavat edelleen isännillä sairastuvalla, mutta alakerta vahvistuu Ben Godfreyn paluulla. Nähtäväksi jää, marssittaako Frank Lampard miehen suoraan avaukseen, vai salliiko miehen kunto vasta vaihtopelaajan roolin. Joka tapauksessa Evertonille on todella tärkeää, että puolustaja on ainakin pian täydessä pelikunnossa. Vieraiden ainoa merkittävä poissaolija on laitapuolustaja Nelson Semedo, joten Bruno Lagella vaihtoehtoja riittää.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Edellisessä ottelussaan Wolves pelasi tehokkaasti hieman vaisumman vaiheen jälkeen ja latasi aseettomaksi jääneen Watfordin verkkoon peräti neljä maalia. Everton puolestaan imuroi Tottenhamin vieraana pallon viidesti omiin ja hävisi 5–0-murskalukemin. Joukkueen tilanne sarjan häntäpäässä on tukala ja pisteitä olisi pikkuhiljaa pakko ottaa, jotta sarjapaikka varmasti säilyy.

Edelliskamppailun onnistumiset nostavat taatusti vieraiden itseluottamusta ja avauskokoonpano on jälleen paras mahdollinen. Tutut syömähampaat, kuten Daniel Podence sekä Raul Jimenez ovat jälleen paljonvartijoina vierasmenestyksen kannalta. Toisaalta vaihtopenkiltäkin löytyy leveyttä esimerkiksi Pedro Neton ja nuoren Fabio Silvan muodossa. Kolmantena hyökkääjänä startannee vahvaa kautta pelaava Hee-Chan Hwang.

Vaikka Godfrey on takaisin, puuttuu isänniltä edelleen tärkein puolustaja Mina. Alakerran ehdottoman johtohahmon puuttuminen on näkynyt edellisissä otteluissa ja vähäkin punainen lanka pallottomasta puolustamisesta tuntuisi kadonneen. Wolves on huomattavasti isäntiä laadukkaampi joukkue pelillisesti ja sillä on tässä väännössä kaikki avaimet onneen. Hieman yllättäenkin selväksi altavastaajaksi kertoimissa asetetun vierailijan voittoa otetaan kupongille tasapeli ei vetoa -markkinassa.

10 euroa pelirahaa