CS to 06.10. klo 17:00

Evil Geniuses - 9z

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Todella kovaa kerrointa hyvän karttavalikoiman omaavalle 9z:lle!

IEM Road to Rio -karsintaturnaus ensi kuun Major-turnausta varten jatkuu torstaina kolmannen kierroksen otteluilla. Karsintaturnauksiahan pelataan samanaikaisesti kolmessa eri divisioonassa. Amerikan joukkueet ovat kerääntyneet Tukholmaan, kun puolestaan Euroopan joukkueet Maltalle. Aasian joukkueet pelaavat keskenään Australiassa.

Evil Geniuses ja 9z kohtaavat torstaina klo: 17:00 pelattavassa ottelussa, jonka voittaja lunastaa itselleen varman Major-paikan sekä mahdollisuuden napata suora Legends-paikka. Panokset ovat valtavat, ja jatkuvasti kehittyvällä EG:llä on vihdoin mahdollisuudet onnistua pitkän tauon jälkeen.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Joukkueet jakavat saman vakipoiston, minkä vuoksi Vertigo tullaan varmastikin floattaamaan toiselle poistokierrokselle. EG poistaakin täten varmastikin Ancientin, kun 9z puolestaan poistaa Overpassin. EG saa omaksi kartakseen esimerkiksi Miragen tai Nuken, kun 9z puolestaan valitsee varmastikin Dust 2:n.

EG:n harmiksi 9z on Dustissa edelleen voittamaton eikä EG:n mahdollisuudet joukkueen omassakaan karttavalinnassa näytä kovinkaan vakuutavilta. 9z:n pleimäärät viimeisen kolmen kuukauden aikana ovat todella hyviä, ja samoin on myös joukkueen voittoprosentit.

Gaules

@Gaules
Jogos de amanhã definidos!!
Que Deus nos proteja!!!