CS ke 02.11. klo 23:00

Evil Geniuses - Cloud9

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko tämä totta? Cloud9:n ottelutasoitukselle loistokerrointa umpisurkeaa EG:tä vastaan!

Intel Extreme Masters Rio Major-turnaus on edennyt Challenger Stagen neljännelle kierrokselle. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki jäljellä olevat ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla, sillä tästä hetkestä lähtien jokainen joukkue on joko eliminaatiovaarassa tai yhden voiton päässä Legends-paikasta.

Illan viimeisessä ottelussa Pohjois-Amerikasta kotoisin oleva Evil Geniuses saa vastaansa venäläisjoukkue Cloud9:n. Ottelu alkaa klo: 23:00. Molemmat joukkueet ovat turnauksessa 1-2 -tilanteessa, mikä tarkoittaa sitä, että hävinnyt joukkue lähtee kotimatkalle, kun voittaja puolestaan pääsee Challengers Stagen viimeiseen otteluun tavoittelemaan Legends-paikkaa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

On sanomattakin selvää, että Cloud9 on massiivinen ennakkosuosikki otteluun. EG:n rosteri on parhaat päivänsä nähnyt, eikä uudet vahvistuksetkaan ole esiintyneet edukseen. Joukkueen nuori ja lupaavaksi kehuttu Jadan “HexT” Postma murtui täysin ottelussa 9z:aa vastaan, ja käytännössä hävisi koko ottelun EG:lle. 9z ei ole verrattavissa edes heikosti pelaavaan Cloud9:n joukkueeseen taitotasoltaan.

EG:n peli on ollut todella heikkoa jopa äärimmäisen huonotasoisia vastustajia vastaan. Vaikka Cloud9:llä on harmillisesti tapana sopeutua vastustajan peliin tasollisesti, ei ole silti mitään syytä, miksei Cloud9 nappaisi ottelusta suoraa 2-0 -voittoa. On aika, että muutkin kun Dmitriy “sh1ro” Sokolov heräävät turnaukseen.

Intel® Extreme Masters

@IEM
The #IEM Rio Challengers Stage - Round 4

Check out all of tomorrow's elimination/advancement match-ups below! 👇