ti 06.04. klo 16:00

Evil Geniuses - Dignitas

Mikäli EG:n pää on mukana pelissä, tulee Dignitaksen illasta hankala

Snow Sweet Snow 3 -turnaus jatkuu tiistaina puolivälieräotteluiden merkeissä. Päivän kolmannessa ottelussa huippujoukkue Evil Geniuses saa vastaansa ruotsalaisjoukkue Dignitaksen. Ottelu alkaa klo: 16:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. EG on tietysti ennakkosuosikki kertoimien valossa, mutta joukkueen viime aikainen huono formi on nostanut joukkueen kertoimia.

Dignitas on selvästi alemman tason joukkue, joka kuitenkin tekee tasaisesti nousuaan rankingeissa. Dignitas on nostanut tasoaan hurjasti Jonas ”Lekr0” Olofssonin palkkaamisen jälkeen, sillä Lekr0 on tuonut tulivoimaa ja kokemusta joukkueeseen. Dignitaksella on kuitenkin vielä matkaa huippujoukkueen tasolle.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Dignitaksen iltapäivän vastustaja Evil Geniuses on täysin eri tason joukkue. Vaikke EG onkin ollut suurissa vaikeuksissa viime aikoina, ei joukkuetta kannata silti aliarvioida. EG:n viimeisin turnaus meni täysin penkin alle, joka on tosin ymmärrettävää, sillä EG teki juuri suuren pelaajavaihdoksen, ja joukkueella ei ollut ennen edellistä turnausta kuin viikko harjoitteluaikaa. Viikon harjoittelulla joukkue onnistui voittamaan Astraliksen ja pelaamaan suhteellisen kilpailullisesti myös lohkon muita joukkueita vastaan.

EG on vahva Dignitaksen parhaassa kartassa Nukessa, joten Dignitas ei saa etua omaan karttavalintaansa. EG:n pitäisi todellakin omalla karttavalikoimallaan voittaa ottelu lukemin 2-0, mutta Dignitas saattaa silti yllättää omassa kartassaan varsinkin, mikäli EG ei ole alusta asti hereillä. Tämän takia järkevämpi pelivaihtoehto onkin EG:n kierrostasoitus koko otteluun.