CS su 09.10. klo 17:30

Evil Geniuses - Liquid

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liquidilla helppo tie Legends Stagelle

IEM Road to Rion viimeiset ottelut pelataan sunnuntaina. Sunnuntai on pyhitetty muutamalle sijoitusottelulle, joista selviää viimeiset Legends-paikkojen lunastajat sekä 2-2 -tilanteessa olevien joukkueiden otteluille, joista selviää viimeiset Majoreille pääsevät joukkueet. Rion Major-turnaus alkaa kuun vaihteessa, ja sen on spekuloitu olevan historian suurin Counter-Strike -turnaus jokaisella aspektilla.

Amerikan turnauksen puolella klo: 17:30 päästään jännittämään Evil Geniusesin ja Liquidin välistä paras kolmesta -formaatilla pelattavaa ottelua. Kyseinen ottelu päättää turnauksen ensimmäisen sijan, mikä tarkoittaa Amerikan tapauksessa sitä, että voittaja nappaa paikan Legends Stagelta, kun häviäjä puolestaan etenee Challengers Stagelle.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

On sanomattakin selvää, että Evil Geniuses on selvästi heikompi joukkue. EG:llä on ainoastaan yksi kartta, missä joukkue pystyy realistisesti haastamaan Liquidin ja se on Overpass. Tämä on hyvin Liquidin tiedossa, ja otteluun valmistautuminen on helppoa, sillä Liquidilla on paljon dataa EG:n Overpassista.

Liquid valinnee omaksi kartakseen Infernon, jossa helppo 2-0 -tulos on hyvä sinetöidä. Mikäli Liquid saapuu otteluun valmiina ja hyvin valmistutuneena, ei EG:llä ole mahdollisuuksia.

Intel® Extreme Masters

@IEM
#IEM Road To Rio EU concludes tomorrow as well!

There's tiebreakers to settle between @C9CSGO and @Team__Spirit, and @TeamVitality & @heroicgg will battle it out for a shot at the Legends stage against @OGcsgo ⚔️

Plus 3 last elimination/qualification matches on the A stream!🏆