CS ma 11.04. klo 14:30

Evil Geniuses - paiN

Evil Geniusesin pakko alkaa pelaamaan – Major-voittajien joukkue iskussa RMR-karsinnoissa

Toukokuussa järjestettävän PGL Major Antwerpin suljetut karsinnat pyörähtävät käyntiin maanantaina Amerikan karsintojen merkeissä. Kuusitoista joukkuetta kilpailee kuudesta paikasta majoreilla, jotka alkavat toukokuussa. Vuoden odotetuin turnaus on alkanut karsintojen merkeissä.

Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista pelataan klo: 14:30 alkaen, kun nimekäs Evil Geniuses kohtaa brassijoukkue paiN:n. PaiN ei ole ollut oma itsensä menetettyään Rafael “saffee” Costan FURIA:n uuteen kokoonpanoon. PaiN ei ole saanut mitään aikaiseksi viimeisimmissä otteluissaan, ja on jopa hävinnyt äärimmäisen heikoille ja tuntemattomille jenkkijoukkueille.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Evil Geniuses on yksilötasolla selvästi tasokkaampi joukkue, kuin paiN. Joukkueella on vain ollut käynnistymisvaikeuksia huippujoukkueita vastan, minkä vuoksi Evil Geniuses on tälläkin hetkellä kuuden ottelun tappioputkessa. Fakta on se, että nyt on voitettava, mikäli monia major-voittajiakin sisältävä EG haluaa päästä kilpailemaan vuoden kovatasoisimpaan turnaukseen.

EG:n kertoimet ovat korkealla, sillä joukkueessa on hurjasti potentiaalia. Sitä ei olla vaan saatu hyödynnettyä vielä, ja nyt jos koskaan on sen aika. PaiN on yksinkertaisesti voitettava, sillä se on selvästi heikompi jokaisella osa-alueella.

10 euroa pelirahaa