CS ma 27.06. klo 17:00

ex-MAD Lions - MOUZ NXT

Suomalaispelaaja Jimpphat jälleen kehässä maanantaina

Akatemiajoukkueiden jättiläinen MOUZ NXT on jälleen kehässä maanantaina, kun joukkue saa REPUBLEAGUEN kolmannen kauden ottelussa vastaansa MAD Lionsin. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. MOUZ NXT on ehdoton ennakkosuosikki otteluun, jonka voittaja etenee välieriin.

MOUZ NXT on ollut loistavassa iskussa viime aikoina. Joukkue nappasi neljännen WePlay Academy -pokaalinsa viime viikolla, ja joukkuehan on siis voittanut jokaisen kauden kyseisessä liigassa. MOUZ NXT on ylivoimainen akatemiajoukkueista, ja onkin ainoa, mikä on pystynyt haastamaan myös huippujoukkueita.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Nyt joukkue saa vastaansa heikoilla jäillä olevan MAD Lionsin kokoonpanon. Viisikkohan on päästetty jo organisaatiosta ulos, minkä vuoksi joukkue löytyykin vedonlyöntisaiteilta nimellä ex-MAD Lions. Kokoonpano on ilman parasta pelaajaansa Viktor “sdy” Orudzhevia, joka jatkaa NAVI:n paidassa vielä ainakin IEM Colognessa.

MOUZ NXT:n karttavalikoima on selvästi vahvempi. Joukkue tulee poistamaan oman vakipoistonsa Overpassin samalla, kun MAD Lions poistanee Nuken. MOUZ NXT saa tällöin valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon tai Dust 2:n. Molemmissa kartoissa MOUZ NXT:n yksilötaso kantaa joukkuetta pitkälle.

MAD Lions saa omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon, jolloin kolmanneksi voisi jäädä Mirage, missä MOUZ NXT on suorastaan dominoinut. Joukkue saattaa valita Miragen myös omaksi kartakseen.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa