FA Cup ti 30.11. klo 21:45

Exeter - Bradford

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

FA Cupissa jatkopaikka tiukassa!

Exeter ja Bradford kohtaavat tänään jo neljättä kertaa kuluvalla kaudella. Elokuussa joukkueet pelasivat tasurin League Twossa, ja FA Cupin ensimmäisellä kierroksella tahkottiin tasuri ja jouduttiin uusintapeliin. Uusintapelissä Exeter oli parempi lukemin 3-0 jatkoajan jälkeen, mutta ottelun tulos mitätöitiin, sillä joukkue käytti matsissa kuutta vaihtopelaajaa. Näin ollen jatkopaikka yritetään ratkaista vihdoin tänään.

League Twossa Exeter on tällä hetkellä kolmantena – joskin esitysten perusteella sijoitus kuuluisi olla hieman alempana. Exeterillä on kaksi voitotonta ottelua alla – joukkue on ollut alkukaudella hyvin tasuriherkkä, kuten illan vastuskin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Bradford on pudonnut sarjataulukossa keskivaiheille, sillä voittaminen tuntuu olevan joukkueelle tällä hetkellä aivan ylivoimaista. Viime otteluissaan Bradford on hävinnyt Tranmerelle ja pelasi tasapelin sarjajumbo Scunthorpen kanssa.

Exeterin odotetaan pelaavan melko lailla samalla kokoonpanolla kuin viime viikonloppuna. Bradfordilla on sen sijaan odotettavissa muutamia muutoksia avaukseen. Kummankaan joukkueen tuloksissa ei ole viime aikoina nähty clean sheettejä, vaan maaleja on mätetty molempiin päihin. Joukkueet tuntevat toisensa pelityylit läpikotaisin, kun pelejä on ollut vastakkain jo useampia. Tämä ja yleinen tasuriherkkyys antaa aiheen kokeilla tasapeliä minipanoksella, sillä kertoimet ovat tasurille yllättävänkin hyvällä tasolla.