CS ti 30.11. klo 19:00

Extra Salt - MOUZ NXT

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Edes floppy ei auta Extra Saltia, kun vastassa on MOUZ NXT

Pinnacle Fall Series 3 -turnaus jatkuu tiistaina, marraskuun viimeisenä päivänä puolivälierien merkeissä. Illan viimeisessä ottelussa yhdysvaltalaisjoukkue Extra Salt kilpailee välieräpaikasta yhdessä MOUZ NXT:n kanssa. Joukkueiden välinen ottelu alkaa klo: 19:00 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

Valorantista palanneen Ricky “floppy” Kemeryn kanssa sopimuksen solminut Extra Salt on ollut noin kuukauden Euroopan kiertueella, ja on sinä aikana onnistunut karsimaan itsensä seuraavalle ESL Pro Leaguen kaudelle. Extra Saltin tekeminen on ollut vakuuttavaa, mutta joukkueen pelaamisessa on aivan liikaa hektisiä virheitä ja ns. “NA CS”-aspektia.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Danish Allana

@Nohte
.@floppyCSGO after his first European tournament in eight months 👀

Erittäin tulivoimainen ja taitava MOUZ NXT tulee ottamaan hyödyn näistä virheistä välittömästi. MOUZ NXT on myös erittäin nopeatempoinen joukkue, joka tulee varmasti vaikeuttamaan Extra Saltin iltaa, sillä jo Sproutia vastaan pelaamassaan ottelussa Extra Saltin peli näytti ajoittain hyvin kaoottiselta.

MOUZ NXT tulee poistamaan Overpassin, kun Extra Salt puolestaan poistaa varmastikin Miragen. Tällöin MOUZ NXT saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken, jolloin Extra Salt valitsee varmastikin Dust 2:n tai Infernon. Kolmanneksi kartaksi jää todennäköisesti Vertigo. Näissä kolmessa kartassa MOUX NXT on jokseenkin vahvempi, sillä vaikka kummankin joukkueen karttavoittoprosenteissa on takana alemman tason joukkueita vastaan pelattuja otteluita, ei MOUZ NXT:n prosentit siltikään näytä yhtään sen alemmilta. Joukkue on voittanut kuusi ottelua putkeen lukemin 2-0, ja on täten aivan tajuttomassa formissa.