CS pe 09.12. klo 18:00

EYEBALLERS - Falcons

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

JW & flusha vs NBK & KennyS! – Legendat vastakkain yli neljän vuoden tauon jälkeen!

Perjantaina paukutellaan Counter-Strikea kolmen matsin verran lapuskalle. Luvassa on kaksi Thunderpick Bitcoin Series 2 -turnauksen ottelua sekä yksi kappale ESEA Advancedin pudotuspelejä. Thunderpickissä on käytössä pelin uusi update, joka toi karttavalikoimaan Anubiksen Dust 2:n tilalle. Uudessa updatessa heikennettiin myös M4A1-S -asetta sekä pelin tarkkuuskivääriä.

Päivän toinen Thunderpick-ottelu alkaa klo: 18:00, kun paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa pudotuspelipaikasta taistelevat ruotsalaisjoukkue EYEBALLERS sekä ranskalaisjoukkue Falcons. Ottelusta mielenkiintoisen tekee se, että EYEBALLERSIN ruotsalaislegendat Robin “flusha” Rönnquist ja Jesper “JW” Wecksell kohtaavat yli neljän vuoden tauon jälkeen ranskalaislegendat Nathan “NBK” Schmittin ja Kenny “KennyS” Schrubin.

Kun vuonna 2018 IEM Sydney -turnauksessa silloinen fnatic kohtasi silloisen G2:n, oli CS-maailmassa asetelmat hieman eri. Kyseinen nelikko oli maailman kärkeä, ja KennyS sekä JW yhdet maailman parhaimmista AWP-pelaajista. Nyt nelikko pelaa selvästi alemmalla tasolla valtayleisön ulottumattomissa.

Se ei mielenkiintoa ottelusta poista. EYEBALLERS:lla on nimittäin loistavat asetelmat otteluun. Falcons on pelannut erittäin heikosti lähes jokaista karttaa paitsi Nukea, jossa joukkue on voittanut viimeisimmät kaksi otteluaan. Falconsin karttavalikoima ei ole tarpeeksi syvä toisin, kuin EYEBALLERS:lla, joka ei välttämättä ole paperilla yhtä kova joukkue, mutta joukkueena sitäkin parempi.

EYEBALLERS

@EYEBALLERS
We are alive in the Upper Bracket here in the @ESEA Advanced Season 43 Playoffs 🔥

☑️ 16-10 Vertigo
☑️ 16-12 Inferno

GGWP @LDLC_OL ♥️

#EYEWIN