CS to 26.01. klo 15:00

EYEBALLERS - Monte

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistokertoimella kohti viikonloppua! CS tarjoilee!

Torstaina päästään nauttimaan useasta Counter-Strike -mittelöstä, kun samanaikaisesti käynnissä on BLAST:n Spring Groups -turnaus sekä monta eri nettiturnausta, joihin lukeutuu mm. Elisa Invitational Contenders. Kyseessä on Elisa Invitational Winter 2023 -turnauksen karsintaturnaus, jossa ruotsalaisjoukkue EYEBALLERS ja ukrainalaisjoukkue Monte taistelevat tänään paikasta pääturnauksessa.

Molemmat joukkueet ovat turnauksen Swiss-formaatilla pelattavissa lohkoissa tilanteessa 2-0. Jatkoon vaaditaan kolme voittoa, kun puolestaan turnauksesta tippuu kolmella tappiolla. Ottelun ennakkoasetelmat ovat suorastaan HERRKULLISET, sillä EYEBALLERS:lle tarjotaan peräti 2,63:n kerrointa ottelun voitosta.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

EYEBALLERS kykenee täysin laittamaan kampoihin Montelle, joka on kärsinyt tappioita selvästi heikompiakin joukkueita vastaan. Monten nykykokoonpano on suhteellisen uusi, ja joukkueella on selvästikin käynnistysvaikeuksia. Tulivoimaa löytyy nimittäin selvästi EYEBALLERS:a enemmän. Mitä tehdä tulivoimalla, jos joukkuepeli ei kuitenkaan luonnistu?

EYEBALLERS poistaa Nuken, kun Monte puolestaan poistaa Infernon. Ruotsalaisjoukkue valinnee omaksi kartakseen varmastikin Ancientin tai Overpassin, kun Monte taitaa suunnata Mirageen tai Vertigoon. Kolmas kartta on hyvin todennäköisesti Anubis.

EYEBALLERS

@EYEBALLERS
Third map was ours! 16-9, easy peasy! 🔥

GGWP Tricked!

#EYEWIN