su 24.01. klo 19:00

Manchester United - Liverpool

Liverpool munasi pisteet Burnleylle! Kouluttaako Manchester United vieraita pikaisessa jälleennäkemisessä?

Liverpool vierailee Manchester Unitedin Old Traffordilla, kun joukkueet kohtaavat toista kertaa viikossa. Edellisviikonloppuna pelattiin Anfieldillä Valioliigassa maaliton tasapeli ja nyt on vuorossa Englannin cupin kamppailu. Liverpoolilla on ollut pelillisesti todella pahoja vaikeuksia viime aikoina ja erityisesti maalinteko on takkuillut. Manchester Unitedin voi nähdä hienoisena ennakkosuosikkina kotikentällään!

Jürgen Kloppin Liverpool hävisi aiemmin tällä viikolla Valioliigassa kotikentällään 0–1-numeroin Burnleylle, kun järkälemäisille maalintekovaikeuksille saatiin jatkoa. Hallitseva Englannin mestari on nyt pelannut peräti neljä ottelua maaleitta maan pääsarjassa, vaikka välissä se toki iski Aston Villan juniorijoukkuetta vastaan neljä osumaa cupin edelliskierroksella edustusjoukkueen ollessa koronakurimuksessa.

UHMAETU: 5€ ILMAINEN HIIHTOVETO

Suksi Coolbetille ja sivakoi 5 euron ilmainen hiihdon live-veto kouraasi.

HIIHDÄ PELAAMAAN

Manchester United keikkuu yhä Valioliigassa kärkipäässä ja edellisellä cup-kierroksella joukkue kukisti Watfordin 1–0-lukemin niin ikään kotikentällään. Valioliigassa kaatui puolestaan Liverpool tasapelin jälkeen vieraissa Fulham numeroin 1–2 aiemmin kuluvalla viikolla. Englannin cupin viidennelle kierrokselle selvästi paremmassa vedossa astelee siis United.

Loukkaantumistilanne on ollut Liverpoolin osalta koko kauden ajan kuuma peruna, mutta tilanne ei näytä järin valoisalle kohti viikonloppua. Kohtuullisesti topparin paikalla edellisviikonlopun paikalliskamppailussa esiintynyt Jordan Henderson oli sivussa Burnley-tappiossa, eikä kapteeni ole pelikunnossa sunnuntainakaan. Toisaalta Joel Matip ja Kostas Tsimikas ovat alakerrassa vaihteeksi otteluvalmiudessa. Diogo Jota sekä Naby Keita ovat yhä sivussa Virgil van Dijkin sekä Joe Gomezin tavoin.

Unitedilla ei ole merkittäviä loukkaantumisia, joten Ole Gunnar Solskjær saa leipoa miehistönsä mieleisekseen lukuisista vaihtoehdoista. Isännillä on ollut yksi lepopäivä Liverpoolia enemmän ja esimerkiksi edellisottelussa avauksesta huilannutta Marcus Rashfordia on huudeltu takaisin kotijoukkueen aloituskokoonpanoon. Nostetaan ensimmäiseksi pelivalinnaksi lopullinen kotivoitto.

Viime viikonloppuna United sai lopulta paremmat paikat, mutta oli tehoton. Liverpool ei päässyt edes riittävästi laadukkaille maalipaikoille. Kun huomioidaan, että vieraita pidempään seuranneet viimeistelyongelmat ovat jatkuneet ottelusta toiseen, ei pikaista paranemista odotella tehokkuudessa sunnuntaillekaan. Joukkue on toisaalta pitänyt omissa lukemat kohtuullisina, eikä parin tuoreen puolustajan kuntoutuminen ainakaan vaikeuta tilannetta. Toisessa valinnassa uskotaan, että koko ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 2,5).

LIITY UHMAPELAAJIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>