CS su 26.06. klo 20:00

Falcons - 1WIN

Falcons saa finaaliin suuren edun!

ESL Challengers Leaguen finaali pelataan tänään sunnuntaina klo: 20:00 alkaen. Ottelussa vastakkain asettuu ranskalaisjoukkue Falcons sekä CIS-joukkue 1WIN. Falcons saa otteluun yhden kartan etumatkan, mikä tarkoittaa siis sitä, että joukkue aloittaa paras viidestä -formaatilla pelattavan ottelun 1-0 -johtoasemasta.

Kyseessä on massiivinen etu. Joukkue pelaa käytännössä BO3-ottelua, kun vastustaja pelaa BO5-ottelua. Falcons tarvitsee voittoon kaksi karttavoittoa, kun 1WIN:n pitää voittaa neljästä pelattavasta kartasta kolme.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

1WIN tulee poistamaan oman vakipoistonsa Infernon, kun Falcons puolestaan poistaa oman vakipoistonsa Ancientin. Falcons saa otteluun kaksi äärimmäisen vahvaa karttaansa Nuken sekä Dust 2:n, joissa etenkin Nukessa 1WIN on ollut järjettömän huono. Falconsin otteluun saama etu on yksinkertaisesti niin suuri, että on vaikea nähdä joukkueen häviävän kolmea karttaa ottelussa.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa