CS ma 25.04. klo 18:30

Falcons - ECLOT

Falcons muutaman askeleen edellä – joukkueen tasoituskerroin talteen

Majorien RMR-karsinnat on pelattu, ja odotus vuoden suurinta Counter Strike -turnausta kohti voi alkaa. Välissä on kaksi viikkoa, jonka aikana ehditään pelaamaan mm. BLAST:n Showdown -turnaus sekä muutamia pienempiä Online Cupeja. Pinnacle Cup on yksi näistä, ja starttaa hienosti heti RMR-karsintojen jälkeisenä maanantaina.

Päivän kolmannessa betsattavassa ottelussa ranskalaisjoukkue Falcons saa vastaansa tsekkiläisjoukkue ECLOT:n. Ottelu alkaa klo: 18:30, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Falcons on selvä ennakkosuosikki kertoimien valossa, ja täten tartutaankin joukkueen pieneen tasoituslinjaan, jolle on tarjolla 1,90 -kerroin.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Falcons on materiaalin puolesta selvä ykkösjoukkue ottelussa. Joukkueessa pelaa tuttu LDLC:n kolmen core, joka on täydennetty kahdella suurella ranskalaislupauksella. Joukkueen tulokset ovat olleet ailahtelevia, mutta pääosin hyviä. Falcons on esimerkiksi pystynyt haastamaan jopa Ranskan HEET:ä, joka oli vain muutaman kierroksen päässä edellisviikon RMR-karsintojen varmistetusta Major-paikasta.

Ottelu pelataan hyvin todennäköisesti Infernossa tai Vertigossa riippuen Falconsin karttapoistoista. Molemmat kartat sopii joukkueelle mainiosti, ja mikäli joukkue on pelipäällä ei ECLOT:sta pitäisi olla haastetta. ECLOT on pelannut viime aikoina omalla surkealla tasollaan eikä hätyyttele Falconsin tasoa vielä millään mittarilla.

10 euroa pelirahaa