CS ke 14.09. klo 20:00

Falcons - ECSTATIC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Herranjumala mitä kerrointa! Counter-Striken puolella tarjoillaan kovaa valueta!

Ranskalaisjoukkue Falcons saa keskiviikkona ESL Challenger -liigan ottelussaan vastaansa tanskalaisjoukkue ECSTATIC:n. ECSTATIC:n kokoonpano on muuttunut valtavasti, sillä linarissa on kolme uutta pelaajaa alkuvuoden kokoonpanoon verrattuna. Tulokset ovat silti olleet hyviä, sillä joukkue on onnistunut voittamaan monia kovatasoisia nippuja.

Joukkueiden välinen ottelu starttaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Asetelmat ovat karttojen puolesta mielenkiintoiset, sillä kolmen kartan taistoa on tällä kertaa lupa odottaa. Paperilla vastakkain asettuu hyvin tasaiset joukkueet, ja betsiä tukee erittäin tasainen karttavalikoima.

Falcons tulee poistamaan oman vakipoistonsa Ancientin, kun ECSTATIC puolestaan poistaa oman vakipoistonsa Miragen. Tanskalaisjoukkue saa valittua itselleen Vertigon, missä voittoja on sadellut viimeisen kolmen kuukauden aikana reilusti. Yli 80% voittoprosentilla Vertigon pitäisi olla tanskalaisjoukkueen käsialaa varsinkin kun otetaan huomioon, että Falcons on kyseisessä kartassa umpisurkea.

Falcons puolestaan saa itselleen erittäin hyvän kartan, kun joukkueella on mahdollisuus valita joko Dust 2 tai Inferno omaksi kartakseen. Molemmissa ECSTATIC on ollut erittäin huono eikä voittoja ole ropissut. Falcons puolestaan voittaa yli 80% otteluistaan molemmissa kartoissa.