CS ti 15.03. klo 19:00

Falcons - HEET

Falcons voittanut HEET:n jo kahdesti putkeen – edelleen loistokerrointa joukkueelle

Ranskalaisjoukkueet HEET ja Falcons kohtaavat tiistai-iltana panoksena paikka BLAST Premier -turnaussarjan karsinnoissa. Joukkueet pelaavat FantasyExpo -nimisessä turnauksessa, mikä toimi Ranskan suljettuna karsintaturnauksena FantasyExpon vuoden 2022 Spring BLAST Premier -karsintaturnaukseen. HEET on kertoimien valossa viime aikaisen forminsa ansiosta ennakkosuosikki, vaikkakin Falcons on voittanut joukkueen kahdessa edellisessä ottelussa.

Falconsin kokoonpano on hieman nimekkäämpi, kuin HEET:n. HEET on kuitenkin pelannut yhdessä pidempään, ja on tämän vuoksi joukkueena selvästi menestyneempi. Falcons on kuitenkin lyhyen ajan sisään ottanut voittoja hyvin nimekkäistäkin joukkueista sekä voittanut HEET:n joukkueiden kahdessa edellisessä kohtaamisessa melko suvereenisti.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Falconsin joukkueessa häärii kolme entistä LDLC-pelaajaa, Vitalitystä potkittu Jayson “Kyojin” Nguyen Van sekä nuori ja lupaava Jordan “Python” Munck-Foehrle. Joukkueelle tarjotaan edelleen melkein 2,40 yltävää kerrointa, vaikka joukkue on todistanut omistavansa HEET:n numeron.

Karttavalikoimaa on vaikea ennustaa, sillä Falcons melko uutena joukkueena voi tehdä käytännössä mitä haluaa. Joukkue on pelannut kaikki karttavalikoiman karttoja, kun HEET puolestaan ei pelaa Miragea. HEET tulee poistamaan siis Miragen. Falcons todennäköisesti HEET:n parhaan kartan Vertigon, jolloin HEET joutuisi valitsemaan esimerkiksi Infernon omaksi kartakseen. Falcons saa täysin kelvolliset kartat otteluun eikä mikään ennen ottelua oikeuta joukkueen kertoimen olevan niin korkealla kuin se on. Ylikerroin pienellä panostuksella taskuun.

10 euroa pelirahaa