CS ma 20.06. klo 17:00

Falcons - HEET

Nähdäänkö HEET ESL Pro Leaguessa?

ESL Pro Leaguen Conference -turnauksessa selvitetään maanantaina viimeiset kaksi seuraavalle Pro League-kaudelle nousevaa joukkuetta. Päivän ensimmäisessä ottelussa ranskalaisjoukkueet HEET ja Falcons kohtaavat paras kolmesta -formaatilla pelattavassa klo. 17:00 alkavassa ottelussa. Ottelun voittaja nappaa paikan Pro Leagueen, kun häviäjä puolestaan joutuu pettymään, sillä enempää mahdollisuuksia ei enään anneta.

HEET on yllättävästi vain pienoinen ennakkosuosikki kertoimien valossa. Joukkue on selvästi kokeneempi, kuin Falcons, joka näkyy esimerkiksi joukkueiden karttavalikoimissa. HEET:llä on käytännössä vain kaksi heikkoa karttaa oman vakipoistonsa lisäksi, ja kyseiset kartat eivät ole edes kovin vahvoja Falconsille.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Karttavalinnoissa nähdään HEET:n poistavan Miragen ja Falconsin poistavan Ancientin. Tällöin HEET saa omaksi kartakseen esimerkiksi Dust 2:n tai Infernon, joissa molemmissa joukkueen voittoprosentit sekä tilastot ovat selkeästi paremmalla mallilla, kuin Falconsin.

Falcons voi valita omaksi kartakseen joko Overpassin tai Vertigon. Kyseiset kartat ovat voittoprosenttien perusteella HEET:n heikoimpia, mutta kun katsotaan esimerkiksi Overpassia, on todettava, että HEET:n voittoprosentit eivät korreloi joukkueen suoritustason kanssa. Kaikki HEET:n tappiot ovat olleet äärimmäisen tasaisia otteluita todella kovatasoisia joukkueita vastaan. HEET on näistä joukkueista selvästi parempi, ja juurikin se, joka ESL Pro League -paikan ansaitsee.

10 euroa pelirahaa