CS ke 22.06. klo 20:00

Falcons - Sinners

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voittoputkesta nauttiva Sinners altavastaajana Falconsia vastaan

Falcons ja Sinners asettuvat vastakkain keskiviikkona klo: 20:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. Sinners on selvä altavastaaja kertoimien valossa, vaikka joukkueella on käynnissä melkoisen vakuuttava voittoputki. Sinners on voittoputkensa aikana kaatanut mm. Finestin sekä kovavireisen EC Kyiv:n. Nyt joukkue saa vastaansa vähäisten pelimäärien “uhriksi” joutuneen Falconsin.

Falconsin lineup on lupaava, mutta kuten todettua, on joukkue pelannut todella vähän viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja täten joukue ei ole aivan päässyt potentiaaliseen formiin. Falconsin karttavalikoima ei ole kovinkaan vahva, kun verrataan Sinnersiin, joka vakipoisto Dust 2:sta sekä Miragea lukuun ottamatta on pärjännyt jokaisessa kartassa mainiosti.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Falcons tulee poistamaan oman vakipoistonsa Ancientin, kun Sinners puolestaan poistaa juurikin Dust 2:n. Falcons saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken, mikä on joukkueen pelatuin kartta. Sinners on pelannut yhden ottelun vähemmän, ja voittanut yhden ottelun vähemmän. Otteluita katsottaessa selviää kuitenkin, että Sinners on suorittanut Falconsin kanssa lähes yhtä hyvällä tasolla.

Sinners saa omaksi kartakseen Vertigon tai Infernon, missä molemmissa joukkue on voittanut suurimman osan pelaamistaan otteluista ja saanut alleen selvästi enemmän otteluita, kuin Falcons. Sinnersin kerroin on todella kova, ja siihen upotetaan ehdottomasti minipanos, sillä joukkue näyttää olevan selvässä nousukiidossa.