Ruotsin Superliiga la 13.11. klo 17:00

Falun - Hagunda

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarisuosikki Falun leikittelee sarjanousija Hagundan kustannuksella

IBF Falun oli kauteen lähdettäessä sarjan suurin mestarisuosikki, ja on sitä edelleen. Materiaaliltaan joukkue on kenties koko sarjahistorian paras mutta tulostaululla jälki ei vielä aivan realisoitunut.

Falunista Ruotsin MM-kisamiehistöön valittiin Alexander Galante-Carlström, Emil Johansson, Rasmus Enström, Casper Bacby, Johan Samuelsson sekä Omar Aldeeb.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Sarjanousija Hagunda nappasi avausottelussa shokki-voiton Linköpingistä ja jumbokamppailussa Djurgården kaatui sen käsittelyssä 4-7. Näillä pisteillä joukkue on jo hyvin lähellä säilyttää sarjapaikkansa, jota voidaan pitää erinomaisena suorituksena.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön IBF Falun (@ibffalun) jakama julkaisu


Falun tuskin häviää runkosarjassa yhtäkään otteluaan kotikaukalossa ja tasoero Hagundaan on järisyttävän suuri. Vieraissa “isommat” ovat mieskäsitelleet Hagundaa ja melko varmasti sama kohtalo on tänään edessä Guide Arenalla.