Talviurheilu la 12.03. klo 13:15

Hiihdon maailmancup - Naisten 10 km

Johaug päättää uransa voittoon!

Lauantaina Falunissa päättyy eräs aikakausi hiihdossa, kun Therese Johaug lopettaa uransa huipulla. Uutinen on tervetullut muille hiihtäjille, sillä Therese on jättänyt muille lähinnä murusia. Johaugin lopettaminen jättää tyhjiön distanssimatkojen ehdottomalle huipulle.

Johaug on hiihtänyt Pekingin jälkeen kaksi kertaa: Salpausselällä perinteisen kympin ja Holmenkollenilla perinteisen 30 kilometriä. Salppurilla Natalia Nepryaeva pisti voittajan lujille, mutta sattuneesta syystä venäläinen ei ole viivalla Falunissa. Kollenilla Johaug voitti kakkoseksi venyneen Krista Pärmäkosken lähes 20 sekunnilla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Falunissa Johaugille tarjotaan yllättävänkin kilpailukykyistä voittajakerrointa. On vaikea uskoa, että Johaug jäähdyttelisi viimeistä kisaansa, tai jäisi vilkuttelemaan yleisölle. Therese on suursuosikki, ja pienikin kerroin voi olla ylikerroin.

Johaugin voiton todennäköisyys ei mene millään alle 70 prosentin, ja vaikka urheilussa sattuu kaikenlaista, laitetaan Thereselle reippaahko isku jäähyväiskisan voitosta.

10 euroa pelirahaa