Ruotsin Superliiga la 22.04. klo 16:00

Falun - Storvreta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Superliigan huipennus ei jätä kylmäksi – Mestaruusparaatia saadaan viritellä myös kotimaassa!

Ruotsin Superliiga huipentuu tuttuun tyyliin lauantaina Avicii Areenalla Tukholmassa. Falun on ollut kauden ensimmäisestä ottelusta lähtien mestarisuosikki numero uno, mutta Storvreta ei tarjoile finaalissa ilmaista lounasta. Kahden länsinaapurin suurseuran “Giganters kamp” saa lajiniilojen farkkujen etumuksen sykähtelemään ja ottelun vetovalinta hoitaa homman loppuun!

Falun joutui välieräsarjassa yllättävän tiukoille ja ilman Pixbon suuria poissaoloja vitospelissä olisi lopputulos voinut olla hyvinkin erilainen. Thomas Holmgren on penkin takana ollut allekirjoittaneen papereissa aina pienoinen kysymysmerkki ja nyt tähtisikermästä ei todellakaan olla saatu kaikkea irti. Yksilötaito Emil Johanssonin, Malte Lundmarkin sekä syväjäästä heränneen Alexander Galante-Carlströmin johdolla on riittänyt tähän asti, mutta finaalissa taalainmaalaisten on pakko kaivaa pelillisestikkin uusi vaihde silmään.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Suomalaisluotsi Mika Kohonen on tehnyt erinomaista jälkeä Vretan peräsimessä. Runkosarjassa joukkue päästi historiallisen vähän maaleja omiin ja pudotuspeleissä kokemus Rasmus Sundstedtin ja Tobias Gustafssonin johdolla on ollut kovaa valuuttaa. Nuori Filip Eriksson on ollut kovassa lyönnissä ja sairaalareissulta palanneelta Albin Sjögreniltä voidaan finaalissa odottaa jälleen urotekoja. Paljon parjattu Otto Weidman alkaa hiljalleen lunastaa niitä odotuksia mitä nuorten maajoukkue kipparilta aikoinaan odotettiin ja kesän siirtoikkunassa värvätty Rasmus Andersson saa nyt siniviivalta huudattaa “Globenia”.


Falun on finaaliin suosikki, muttei missään nimessä kertoimien mukainen. IBF oli kultajuhlista huolimatta jo viime vuoden huipennuksessa tiukoilla taktisesti köyhää Kalmarsundia vastaan ja nyt Storvreta tarjoilee pelikirjallaan totaali shokkia “rosa havetille”. Måns Parsjö pyyhkii tolppien välissä eläkeikää lähestyvällä Johan Rehnillä lattiaa ja nimellisen vierasjoukkueen pakkiarsenaali tekee vihdoin tuhojaan. Storvreta niisti Falunin runkosarjassa kahdesti, eikä mikään estä tempun uusimista finaalissakaan. MrGreenin tykkikertoimella ei tarvitse jännittää edes mahdollista jatkoaikaa, sillä jackpottiin riittä Storvretan venyminen vähintään tasapeliin varsinaisella peliajalla!