Ruotsin Superliiga su 31.10. klo 17:00

Falun - Storvreta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viime vuoden finalistit iskevät yhteen “Giganttien kamppailussa”. Onko Falun jälleen kaksikosta etevämpi?

Hallitseva mestari Falun on harvinaisessa tappioputkessa. Viimeisestä kahdesta ottelusta on tullut käkättimeen kun ensin Vöxjö oli vieraskaukalossa parempi lukemin 7-6 ja viimeksi Linköping latoi taululle 5-4 loppulukemat.

Mitään paniikkinappulaa on vielä turha alkaa kaivaa esiin, joskin alkukaudesta joukkue on ollut yllättävönkin suurissa ongelmissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Alexander Galante-Carlström (9+2) on ollut totutun tehokas mutta tämän takana muut kärkiyksilöt Emil Johanssonin johdolla ovat olleet ruosteessa. Etenkin puolustajalupaus Emil Nilseniltä allekirjoittanut odottaa isoa tasonnosta.


Viime vuonna hopealle sijoittunut Storvreta lukeutuu tälläkin kaudella sarjan suosikkeihin. Viidestä ensimmäisestä ottelusta plakkarissa on kolme voittoa, joten aivan ruusuisesti ei kausi ole Uppsalassakaan startannut.

Otto Weidman on astunut isoihin saappaisiin ykkössentterinä varsin hyvin mutta on silti edelleen hieman kirjoittamaton kortti. Robin Nilsberth (3+7) on loukin jälkeen ollut puolustajan paikalta tehokas.

Ykkösvahti Viktor Klinsten kärsii edelleen ottelurangaistusta, joka auttamatta verottaa Vretaa tällä saralla. Viime vuodet maan ykköspyssyjen syöttötuolissa istunut Albin Sjögren on Weidmanin rinnalla osoittanut tavallisen kuolevaisen merkkejä.

“Giganttien kohtaamisessa” Falun on kotikaukalossaan ansaittu suosikki. Viimeisen neljän vuoden aikana Storvreta on hakenut täydet pisteet Guide Areenalta ainoastaan kaksi kertaa yhdeksästä yrittämästä, eikä työ tälläkään kertaa helppo tule olemaan.