Ruotsin Superliiga la 05.02. klo 17:00

Falun - Thorengruppen

Over-talkoot Guide Areenalla!

Falunin ja Thorengruppenin mittelö lauantain ainoassa Superliigan ottelussa tarjoilee Uhmapelaajille hienoa pelattavaa. Maaliodotus on ennakkoarvioissa korkealla mutta jostain syystä bookkerit ovat laskeneet totalsien rimaa paikka paikoin jopa alle 13 osuman.

Falun on hirmuisessa vireessä: Yhdeksästä viime ottelusta taalainmaalaiset ovat napanneet peräti kahdeksan voittoa ja ainut tappiokin tuli kunnioitettavasti vasta rankkareiden päätteeksi Storvretan vieraana.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ykköspyssy Alexander Galante-Carlström rikkoi maagisen 1000 tehopisteen rajapyykin ja tuttuun tyyliin kamppailee maalipörssin voitosta tälläkin kaudella. Rasmus Enström on uupunut viime otteluissa kokoonpanosta mutta eipä pinkkipaitojen tähtisikermä yhteen poissaoloon tule kaatumaa.

Thorengruppen on sensaatiomaisen alkukauden jälkeen pudonnut kuin kivi järvenpohjaan, hitaasti mutta varmasti. Heikot Sirius, Djurgården ja Hagunda ovat hoituneet mutta “isommilta” on tullut viimeaikoina tukkapöllyä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön IBF Falun (@ibffalun) jakama julkaisu

Hampus Öhgren ja Axel Hjälm keikkuvat edelleen pistepörssin top-kympissä, eikä rosteri missäännimessä heikko ole. Hyökkäyspäähän Thoren on ollut sarjan tuottavin nippu mutta myös omissa on kolissut jo yli 100 kertaa.

Falunin maalikeskiarvo huitelee 11,5 tietämillä ja vieraiden vastaava luku on peräti yli 14. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa tykiteltiin 13 osumaa. Ladotaan lähes täysi rekallinen pelimerkkejä keskelle pöytää ja survotaan maistuva yli 11,5 maalia vetokupongille MrGreenin tuhdista kohdevalikoimasta.

Mikäli tili uupuu, niin älä jää tyhjin käsin vaan tee niin kuin koko Uhmapelaajien seuraajakunta ja avaa tili MrGreenille TÄSTÄ!

10 euroa pelirahaa