Allsvenskan to 05.05. klo 20:30

Färjestad - Luulaja

Kotietu on valttia!

Luulaja ja Färjestad pelaavat torstaina länsinaapurin lätkäfinaaleissa neljännen ottelun. Kotietu on ollut tähän asti finaaleissa valttia, sillä kaikki kolme aikaisempaa matsia ovat päättyneet kotivoittoon – ja kyllä molemmat joukkueet viihtyvät kotikentillään erittäin hyvin yleisestikin ottaen.

Färjestad oli tosin edellisessä ottelussa vähällä murtaa kotiedun, vaikka oli ottelussa vartin jälkeen jo kolme maalia perässä. Joukkue osoitti kuitenkin kovaa tahtoa, ja vei lopulta pelin jatkoajalle, missä kuitenkin tuli kuonoon. Färjestad ei näyttänyt mestarikandidaatilta, kunnes puikkoihin tuli helmikuussa Tomas Mitell, joka tiivisti joukkueen peliä huomattavasti, ja toi erityisesti play offeissa tarvittavaa aggressiivisuutta. Niinpä runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut joukkue pelaa nyt finaaleissa.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

90-luvun menestysjoukkue Luulaja luottaa suomalaiseen taitoon: onhan joukkueessa isoissa rooleissa mm. Juhani Tyrväinen, Sami Lepistö ja Julius Honka. Luulaja eteni finaaleihin melko vakuuttavasti, ja välierissä hyvin puolustanut joukkue tylsytti Frölundan hyökkäyksen täysin. Finaaleissa Luulajan vankaksi todettu puolustus on ollut haavoittuvaisempi, ja Färjestadin yhdeksän maalia kolmeen otteluun on selkeä haaste.

Färjestad oli vähällä murtaa kotitaian edellisessä pelissä, ja se näytti todella vahvalta comebackissaan. Edellinen kotipeli puolestaan päättyi Färjelle puhtaasti 4-0. Marginaalit olivat vieraissa pieniä, ja nyt kotiottelussa se on vankka suosikki tasoittamaan voitot. Peruspeliä lähtee kotivoittoon.

10 euroa pelirahaa