Konferenssiliiga to 24.08. klo 20:00

Farul Constanța - HJK

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Vastustaja on kova, mutta virhealtis! Murtautuuko kärsivällinen HJK lohkovaiheeseen?

Farul Constanța ei ole ikinä pelannut lohkovaiheessa eurokentillä. Joukkue nappasi viime kaudella Romanian mestaruuden muiden muassa europeleistä tutumpien CFR Clujin sekä FCSB:n nenien alta, joten kova ryhmä on kyseessä. Vastus ei HJK:n näkökulmasta merkittävästi helpotu edelliseltä kierrokselta, jolla se hävisi niukasti niin vieraissa kuin kotona Qarabağille.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

Klubin pelaajatilanne avausosan alla on melko hyvä. Jukka Raitala on sairaana sivussa, Filip Rogić puolestaan puuttuu loukkaantumisen vuoksi ja Kevin Kouassivi-Benissan on pelikiellossa. Lisäksi Romaniaan matkanneesta ryhmästä puuttuvat pitkäaikaisloukkaantuneet sekä henkilökohtaisista syistä johtuen Suomeen jäänyt Lucas Lingman.

Ennakkotietojen perusteella isäntä rakastaa ottaa riskejä ja pelata korkealla puolustuslinjalla sekä prässätä todella aggressiivisesti. HJK:lle tämä varmasti sopii, koska sillä riittää taitoa ja jalkoja iskeä isäntien alakerran selustaan. Esimerkiksi laitahyökkääjällä Topi Keskisellä on kesän karsinnoissa ollut useampiakin läpiajoja – Moldea vastaan kotinurmella syntyi myös maali sellaisesta. Vastahyökkäyksissä on Klubin mahdollisuus torstaina.

Farulin kausi ei ole alkanut toivotulla tavalla, kun joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa ja vasta kymmenentenä sarjassa. Merkittävää on myös, että Romanian pääsarjaa on pelattuna vasta viisi kierrosta – kotoisassa Veikkausliigassa runkosarja on jo lopuillaan, joten kaiken järjen mukaan HJK:n pitäisi olla joukkueista pelillisesti valmiimpi.

Ottelusta tulee takuulla tasaisempi kuin kertoimista voisi päätellä. Isäntien raivokas hyökkääminen avaa varmuudella saumoja stadilaisille, jos se malttaa olla kärsivällinen. Tasapeli olisi Klubille vahva tulos vierasnurmella, mutta niukka kotivoitto vaikuttaa jokseenkin todennäköisemmälle. Pelivalinnaksi parhaiten maistuu, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.

Nappaa 25€ ilmaisveto futikseen!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon futismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.