CS ke 29.06. klo 20:00

FaZe - Astralis

Astraliksen kokoonpanon yllä valtavia siirtohuhuja

Päivän mielenkiintoisin Counter-Strike -ottelu alkaa klo: 20:00. Kyseessä on Roobet Cupin välieräottelu, missä FaZe ja Astralis taistelevat paikasta 250 000 dollarin palkintopotilla varustetun turnauksen finaalissa. Ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

FaZe on kertoimien valossa selvä ennakkosuosikki otteluun. Vaikka joukkue ei ole ollut oma itsensä Antwerpin Major-turnauksen voiton jälkeen, on joukkue edelleen yksi maailman kovatasoisimmista joukkueista, minkä rinnalla nykyinen Astralis ei ole mitään. Astralis painii edelleen samojen ongelmien kanssa, mitä joukkueella on ollut vuoden alusta lähtien. Andreas “Xyp9x” Højsleth laahaa joukkuetta kuin ankkuri eikä Kristian “k0nfig” Wienecke saa itsestään edes puolia irti.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Astraliksen on huhuttu tekevän suuria pelaajavaihdoksia todella vakuuttavien lähteiden puolesta. Näiden huhujen myötä niin Xyp9x, kuin myös Asger “farlig” Jensen saisivat kenkää. Tilalle näiden huhujen myötä tulisi Valdemar “valde” Vangså sekä legendaarinen Nicolai “dev1ce” Reedtz.

On yhdentekevää onko huhuissa perää. Fakta on silti se, että Astralis ei ole nykyisellä kokoonpanollaan kilpailullinen huippujoukkueiden rinnalla eikä joukkue pysty realistisesti haastamaan tällä hetkellä maailman ykkösjoukkueen paikkaa pitävää FaZea. Mikäli serverille saadaan motivoitunut FaZe, on 2-0 -tulos melko todennäköinen.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa