CS la 04.06. klo 00:30

FaZe - Cloud9

Cloud9:n utility-game erittäin heikkoa

IEM Dallasin päivän toisessa puolivälierässä päästään ihailemaan FaZe:n ja Cloud9:n pelittelyä paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. Ottelu alkaa puoli tuntia keskiyön jälkeen eli 00:30 Suomen aikaa. Ottelun voittaja etenee välieriin pelaamaan BIG:ä vastaan paikasta finaalissa.

FaZe on ylivoimainen ennakkosuosikki yön otteluun. Joukkue joutui puolivälieriin välierien sijasta hävittyään varapelaajan kanssa pelaavalle ENCE:lle. FaZe:n tähtipelaaja Russell “Twistzz” van Dulken kertoi haastattelussa ottelun jälkeen ENCE:n pelitavan olevan hankala FaZe:lle. ENCE pelaa hyvin aggressiivista ja “no-fear” CS:ää, joka on hyvin samankaltainen tyyli kuin FaZella itselläänkin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Cloud9:n pelitapa ei ole kuitenkaan mitään sellaista. C9 on yksi heikoimmista utilityn käyttäjistä, ja kun et joukkueena osaa käyttää kranaatteja ja valoja oikein, tulee FaZen tähtikolmikko yksinkertaisesti tuhoamaan CT-puolella. C9 ei saa otteluun yhtäkään joukkuetta suosivaa karttaa, minkä vuoksi FaZe:n ottelutasoituksen kerroin maistuu erittäin hyvin lapulle.

Cloud9:n pelitapa ei toimi LAN-ympäristössä. Joukkueen aika online-kuninkaina on ohi. FaZe ja Finn “karrigan” Andersen ovat tällä hetkellä niin kovassa tikissä yksilöinä sekä joukkueena ettei heikon utility-gamen omaava Cloud9 pysty haastamaan. FaZe kävelee välieriin.

10 euroa pelirahaa