CS ti 27.09. klo 20:00

FaZe - Complexity

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Iso paukku FaZe:lle! – Complexityllä ei mitään mahdollisuuksia!

ESL Pro Leaguen pudotuspelit starttaavat tiistaina. Illan toisessa ottelussa ehdoton turnauksen ennakkosuosikki FaZe saa vastaansa Complexityn. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. FaZe on valtaisa ennakkosuosikki otteluun sekä koko turnaukseen, sillä Finn “karrigan” Andersenin joukoilla on Pro Leaguessa mahdollisuus napata joukkueen ensimmäinen Intel Grand Slam -palkinto sekä miljoona dollaria Pro Leaguen palkintopotin päälle.

FaZe tulee ottelussa Complexityä vastaan poistamaan oman vakipoistonsa Vertigon. Complexity poistaa puolestaan Miragen, jolloin FaZe saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken tai Infernon. Complexity tähtää karttavalintansa varmastikin Overpassiin, jossa joukkueella ei valitettavasti ole edes paperilla mahdollisuuksia. Homma on yksinkertaisesti niin, että joukkueella ei ole missään kartassa mahdollisuuksia.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Ancient tai Nuke. Kolmatta tuskin kuitenkaan tarvitaan, sillä FaZe:n pelaajien yksilötason pelkästään pitäisi siivittää joukkue selvään voittoon. Tähän yhdistetään vielä se, että joukkueella on kenties maailman paras pelin sisäinen johtaja sekä uskomattoman hyvin roolitettu joukkue. Complexityllä ei ole mitään mahdollisuuksia.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
The #ESLProLeague season 16 playoffs bracket 🤩

We got some spicy games coming up next week 🌶️