CS su 31.10. klo 12:00

FaZe - CPH Flames

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CPH Flamesin flow uskomattoman vahva

PGL Major Stockholm -turnauksen Legends-vaiheen ensimmäinen päivä on taputeltu. Kaikki joukkueet pelasivat avauspäivänä kaksi ottelua, joten sunnuntaina on vuorossa joukkueiden kolmannet ottelut. Ensimmäiset kaksi joukkuetta varmistavat sunnuntaina paikkansa pudotuspeleissä, ja ensimmäiset kaksi joukkuetta tippuvat turnauksesta ulos. Putoamisvaarassa ovat ENCE, MOUZ, Evil Geniuses ja Vitality. Jatkopaikkaa tänään metsästävät NIP, NAVI, G2 ja Entropiq.

Näiden joukkueiden lisäksi kahdeksan joukkuetta on 1-1 -tilanteessa turnauksessa, ja niiden väliset ottelut pelataan paras yhdestä -formaatilla. FaZe ja CPH Flames ovat yhdet näistä joukkueista. Molemmat hävisivät G2:lle ja voittivat Evil Geniusesin. Kierrosmäärien perusteella CPH Flames oli omissa otteluissaan kilpailullisempi, sillä joukkue tuhosi EG:n lukemin 16-2 sekä sai peräti 11 kierrosta G2:ta vastaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

CPH Flames lähtee erinomaisin asetelmin metsästämään Legends Stagen toista voittoaan. Joukkue saa otteluun loistavan kartan, sillä tanskalaisjoukkueen poistolistalla on varmastikin Dust 2 ja Inferno, kun FaZe poistaa Nuken, Vertigon ja Ancientin. Tällöin ottelussa pelataan CPH Flamesin päättämänä joko Miragea tai Overpassia, mitkä molemmat ovat loistavia karttoja tanskalaisille.

CPH Flames on Overpassissa peräti 11 ottelun voittoputkessa, kun Mirage puolestaan on suonut joukkueelle 75% voittoprosentin. FaZe on tänään tiukilla, ja CPH Flamesin loistokerroin hyödynnetään ehdottomasti.

Copenhagen Flames

@CPHFlames
Check-in with young gun @ZyphonCS after our first loss of the tournament.
Full reset, ready to wreck again later. 🔥

#PGLMajor