CS la 14.05. klo 15:30

FaZe - ENCE

ENCE:n tulivoima ei kenties riitä

PGL Major Antwerpin Challengers Stage on pelattu. Edessä on Majorien päävaihe eli Legends Stage, missä maailman kuusitoista parasta joukkuetta asettuu vastakkain taistelemaan kahdeksasta paikasta puolivälierissä. Avauspäivä tarjoilee todella jännittäviä ja hyvätasoisia otteluita, joka kertoo pelkästään kuinka älyttömän kovatasoisesta turnauksesta on kyse. Jo avauskierroksella nähdään todella kuumia otteluita.

Suomalaisittain Challengers Stagen tuloksista voidaan olla tyytyväisiä. Niin G2, kuin ENCE:kin selvittivät tiensä Legends Stagelle. ENCE:llä on todella kova urakka edessään, sillä joukkue on seedattu keskikastiin, ja täten tulee saamaan äärimmäisen vahvoja vastuksia Legends Stagen otteluissaan. Ensimmäisenä joukkue saa vastaansa FaZen.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

ENCE ja FaZe kohtaavat klo: 15:30 alkavassa päästriimin ottelussa, mikä pelataan tietysti paras yhdestä -formaatilla. ENCE on suuri altavastaaja otteluun lähdettäessä, sillä kuten historia on monta kertaa todistanut, on Finn “karrigan” Andersen ja FaZe täysin eri luokkaa Majoreilla sekä LAN-turnauksissa, kuin esimerkiksi kokematon ENCE.

Karrigan on kyseisessä ympäristössä selvästi parempi IGL kuin Marco “Snappi” Pfeiffer, ja kun otetaan huomioon, että FaZen joukkueesta löytyy tämän hetken rostereista kenties eniten tulivoimaa, ei pelkästään Lotan “Spinx” Giladin varassa oleva ENCE näytä kovin vahvalta päivän otteluparissa.

10 euroa pelirahaa