CS ke 16.03. klo 17:00

FaZe - ENCE

FaZe ja ENCE vastakkain Pro Leaguen B-lohkossa!

Suomalaisorganisaatio ENCE:n ei-niin-suomalainen Counter Strike -joukkue on iskussa ESL Pro Leaguen keskiviikkona alkavassa B-lohkossa. Joukkue saa ensimmäisessä ottelussaan vastaansa IEM Katowicen voittaneen FaZe:n. Ottelu alkaa klo: 17:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

FaZe on selvä ennakkosuosikki otteluun. ENCE:n peli näytti todella huolestuttavalta Katowicessa, ja vaikka joukkue saikin voitettua kartat niin Astralikselta, kuin myös NAVI:lta ei joukkueen otteissa ollut oikeastaan mitään kehuttavaa. Toiveet Pavle “maden” Boškovićin liittymisen jälkeen olivat korkealla, sillä madenin aggressiivisuuden ja Snappin johtamisen avulla ENCE:stä olisi voinut rakentaa hyvin aggressiivisen ja nopeita set-takuja käyttävän joukkueen. ENCE kuitenkin useassa ottelussa jäi passiiviseksi, ja pelasi kierroksia lähinnä defaulttia seuranneiden mid-round -callien avulla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

ENCE:n karttavalikoimassa Mirage on lähes ainoa kartta, missä joukkue on pystynyt pelaamaan jatkuvasti hyvällä tasolla. Nukessa joukkue on voittanut kylläkin kaikki kolme pelaamaansa ottelua – tosin vastustajina ENCE:lle toimi kyseisissä otteluissa GODSENT, NAVI ja forZe. Voitto NAVI:sta oli kova, vaikkakin NAVI ei ollut parhaimmillaan turnauksessa.

FaZe on äärimmäisen kovatasoinen kaikissa ENCE:n tasokkaissa kartoissa, ja joukkue pääsee vihdoin pelaamaan vakituisella kokoonpanollaan, kun Håvard “rain” Nygaard palaa kokoonpanon vahvuuteen. Matsiin tuikataan Pinnaclen kovalla kertoimella FaZe:n ottelutasoitusta. Jos joukkue pystyy rainin kanssa jatkamaan supervirettään, ei ENCE:stä pitäisi olla kovinkaan paljon vastusta ellei Snappi osaa valmistella otteluun poikkeuksellisen hyvää pelisuunnitelmaa.

10 euroa pelirahaa