CS ma 30.05. klo 20:10

FaZe - Encore

FaZen yksilötaito liikaa Encorelle

IEM Dallas on vihdoin täällä. Viikon tauko Majorien jälkeen on pidetty, joukkueet ovat matkustaneet Atlantin taa Dallasiin, ja ovat jälleen valmiina tekemään historiaa, kun IEM Dallas starttaa ensimmäisenä Pohjois-Amerikan LAN-turnauksena COVID-19 -viruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Mukana on muutamaa jengiä lukuun ottamatta kaikki huippujoukkueet, joista tosin moni joutuu viisumiongelmien vuoksi pelaamaan varapelaajien kanssa.

Kokoonpano-ongelmista ei kärsi FaZe eikä myöskään Encore. Joukkueet asettuvat vastakkain klo: 20:10 alkavaan paras yhdestä -formaatilla pelattavaan otteluun, jossa tuskin on kellekkään epäselvää, kumpi joukkueista on massiivinen ennakkosuosikki. FaZe voitti juuri PGL:n Antwerpin Major-turnauksen, ja on sanomattakin selvää, että joukkue on ylivoimaisesti maailman paras joukkue.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Finn “karrigan” Andersen on onnistunut luomaan FaZesta todella vahvan nipun, joka pystyy luottamaan juuri oikealla tavalla omiin yksilöihinsä sekä karriganin mid-round calleihin. FaZe on todella hankala joukkue voittaa varsinkin, jos itse olet selvästi kokemattomampi ja heikompi, kuten Encore on.

Encore on aussijoukkue, joka viimeksi teki visiitin huippujoukkueiden turnauksessa 12 viikkoa sitten. Tuolloin Encore pestiin hiuksia myöten mudassa eikä joukkueella ollut oikeestaan mitään mahdollisuuksia huippujengejä vastaan. Taso ei ainakaan oman alueensa peleissä ole noussut, joka tekee Major-voittajilla tarjottavasta 8,5 -kierroksen linjasta pienen. FaZe voittaa suurella prosentilla pistoolikierroksia oman yksilötaitonsa avulla, mikä tekee Encoren haasteesta lähes mahdottoman.

10 euroa pelirahaa