CS ke 05.10. klo 17:00

FaZe - fnatic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tiukkaa vääntöä luvassa! FaZe ja fnatic taistelevat toisesta voitosta IEM Road to Riossa!

IEM Road to Rio -karsintaturnaus ensi kuun Major-turnaukseen jatkuu Euroopan joukkueiden osalta tiistaina toisen kierroksen otteluilla. Vedonlyöntirintamalla päivä aloitetaan klo: 17:00 alkavalla ottelulla, jossa maailman ykkösjoukkue FaZe saa vastaansa fnaticin. Ottelu pelataan paras yhdestä -formaatilla. Voittaja etenee turnauksessa 2-0 -tilanteeseen eli yhden voiton päähän Major-paikasta.

FaZen maailman kärkijoukkueen formi on kateissa. Joukkue ei ole oma itsensä eikä todellakaan samanlaisessa iskussa, missä joukkue oli edellisessä Major-turnauksessa voittaessaan organisaation sekä joukkueen pelaajien ensimmäisen Major-pokaalin. Meno on hiipunut selvästi, josta loistavana esimerkkinä joukkueen eilinen ottelu selvästi heikompaa GamerLegionia vastaan, mikä päättyi usean jatkoajan jälkeen 28-25 FaZen hyväksi.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Fnatic näyttää vahvalta uuden kokoonpanonsa kanssa, ja hommat alkavat pikkuhiljaa rullata. Joukkueen karttavalikoima on melko hyvässä tikissä. Joukkue tulee poistamaan iltapäivän ottelussa Dust 2:n, Infernon ja Miragen. Tällöin karttavalikoimaan jää neljä fnaticin parasta karttaa, missä joukkueella on kaikissa yli 78% voittoprosentti.

Kovatasoinen ottelu on todellakin luvassa. Ancient ja Vertigo lähtevät FaZen toimesta pois, mikä tarkoittaa sitä, että ottelussa pelataan joko Nukea tai Overpassia. Kierrosoveri on loistava valinta otteluun, jonka kertoimet eivät tarjoa oikein kummallekaan joukkueelle pelattavaa.

Intel® Extreme Masters

@IEM
That's all for the first day of the #IEM Road to Rio 🛣️

Tomorrow the Americas journey begins and & EU #1 & #2 continue!

Check out the schedule for all 3 swiss stages below! 👇