CS ke 14.12. klo 11:00

FaZe - G2

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jättipaukku! FaZelle uskomatonta kerrointa umpisurkeaa G2:ta vastaan!

Keskiviikkona starttaava BLAST Premier World Finals toimii loppuvuoden huipennuksena sekä BLAST:n vuoden kalenterin isoimpana turnauksena. Abu Dhabin uuden Etihad Arenan edessä pelattavat finaalit tarjoavat kahdeksalle joukkueelle mahdollisuuden miljoonan dollarin palkintopottiin sekä BLAST:n turnauskalenterin mestaruuteen. Asetelmat ovat erittäin mielenkiintoiset, sillä kyseessä on ensimmäinen huipputurnaus, joka käyttää Counter-Striken uutta päivitystä. Päivitys toi peliin uuden kartan Anubiksen samalla heikentäen M4A1-S -asetta sekä pelin tarkkuuskivääriä.

Keskiviikon uskomattomin kerroinasettelu löytyy FaZen ja G2:n välisestä ottelusta. Joukkueet kohtaavat klo: 11:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. FaZe on järkyttävän suuri ennakkosuosikki, ja kertoimet ovat aivan eri mieltä. FaZelle tarjotaan Pinnaclella peräti 1,60 -kerrointa, mikä ei yksinkertaisesti ole millään logiikalla perusteltua.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FaZe on selvästi parempi joukkue. G2:n pelin sisäinen johtaja Rasmus “HooXi” Nielsen pelaa varmastikin viimeistä turnaustaan joukkueen kanssa, sillä mikäli G2 ei potki aivan umpisurkeilla tilastoilla pelavaa HooXia joulutauon aikana menemään, on joukkueessa jotain mätää. G2 ei tule pärjäämään HooXin kanssa, ja allekirjoittanut on sanonut sitä rosterin alusta saakka. HooXi ei tuo serverille mitään positiivista – ei edes IGL:n tontilla.

Karttavalikomaa on turha ennustaa, sillä FaZe on osoittanut pystyvänsä pelaamaan vakipoistoaan Vertigoa. Mukana on edellä mainittu Anubis, jonka asetelmista kellään ei ole tietoa. Vaikka G2 olisikin yllättäen supervahva Anubiksessa, ei joukkueella ole mitään jakoa muissa kartoissa.

FaZe Esports

@FaZeEsports
Less than 2 days until our Abu Dhabi debut 👊

Don't miss our opening match of the @BLASTPremier World Final this Wednesday 👀

➡️ blastpremier.com/world-final