CS to 16.06. klo 15:00

FaZe - G2

G2:lle loistokerrointa

Blast Premier Lisbon tarjoilee torstaina todella herkullisen matchupin, kun suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama G2 saa vastaansa Antwerpin Major-turnauksen voittaneen Finn “karrigan” Andersin FaZen. Ottelu alkaa klo: 15:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

G2 lähtee otteluun kertoimien valossa altavastaajana. Joukkue on tietysti paperilla heikompi kuin FaZe, joka onnistui viimein monen vuoden yrittämisen jälkeen nappamaan joukkueen legendaarisille pelaajille karriganille sekä Håvard “rain” Nygaardille sen pitkään jahdatun Major-pokaalin. FaZen aikataulu on kuitenkin heti majorien jälkeen ollut brutaali, kun joukkue joutui lähes saman tein matkustamaan toiselle puolelle maata IEM Dallas -turnaukseen sekä sieltä lähes suoraan Portugaliin tätä turnausta varten.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

G2 on parantanut otteitaan. Joukkue pelasi jälleen loistavasti Vitalityä vastaan, ja pystyi tähtipelaajien ansiosta voittamaan joukkueen, vaikka Mathieu “ZywOo” Herbaut oli kovassa liekissä. Vitality sai ottelun ensimmäisessä kartassa Dust 2:ssa abusettua G2:n CT-puolen setuppia melko vahvasti, kun Aleksib joutui Vitalityn koordinoitujen hyökkäysten kohteeksi ja sai ensimmäisellä puoliskolla vain yhden tapon.

G2 poistaa ottelussa Overpassin, kun FaZe puolestaan poistaa Vertigon. G2 saa valittua omaksi kartakseen Infernon, missä joukkueen pitäisi onnistua voittamaan FaZe. G2 ei ole hävinnyt kyseistä karttaa kertaakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana, kun FaZe puolestaan on kokenut kartassa jo neljä tappiota. G2:n peli näyttää molemmilla puolilla öljytyltä.

FaZe valinnee omaksi kartakseen Ancientin, jolloin kolmanneksi kartaksi jää Nuke tai Mirage. Aleksin joukot ovat demonstroineet viime aikoina pystyvänsä pelaamaan Nukea erittäin korkealla tasolla. FaZe:n Nuke on pitkälti rainin pihapitojen varassa, ja kun Major-finaalin tasoista suoritusta ei voida odottaa, on G2:lla loistavat mahdollisuudet napata illan ottelusta varmistettu välieräpaikka.

10 euroa pelirahaa