CS ti 19.04. klo 19:30

FaZe - MOUZ

karrigan ja FaZe selvästi MOUZ:n vastaavia edellä – FaZe:lle tarjolla varmistettu major-paikka

Ensi kuussa pelattava vuoden ensimmäinen Major-turnaus Counter Striken puolella lähenee. Käynnissä on turnauksen RMR-karsinnat, mitkä päättävät tänä vuonna yksinoikeudella turnauksessa pelaavat joukkueet. Amerikan ja Aasian RMR-turnaukset on jo pelattu, ja jäljellä on enään kaksi Euroopan karsintaturnausta, joista toinen on jo loppusuoralla.

Euroopan karsintaturnauksen A-lohkossa pelataan tiistaina kuusi ottelua. Kaikki ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla, sillä kolmessa ottelussa joukkueilla on mahdollisuus napata varmistettu paikka majoreilta, kun kolmessa ottelussa puolestaan joukkueet ovat jo putoamisvaarassa. Päivän kolmannessa 2-1 -tilanteessa olevien joukkueiden ottelussa taistellaan niin ikään varmistetusta paikasta majoreilla. FaZe ja MOUZ asettuvat vastakkain klo: 19:30 alkavassa ottelussa, mikä pelataan paras kolmesta -formaatilla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

FaZe on valtaisa ennakkosuosikki otteluun. Joukkue on yksilötasolla selvästi parempi, kuin MOUZ eikä jälkimmäisellä joukkueella ole pelillisesti mitään tarjottavaa, sillä joukkueen pelin sisäinen johtaja Christopher “dexter” Nong on tuhansia kilometrejä Finn “karrigan” Andersenia perässä. Myöskään MOUZ:n yksilöpelaajat eivät pysty haastamaan FaZe:n vastaavia.

MOUZ:lla ei ole yhtään karttaa, missä joukkue olisi ennakkoasetelmien perusteella parempi. FaZe poistaa vakipoistonsa Vertigon, kun MOUZ puolestaan poistaa Overpassin. FaZe saa valittua comfort-pickinsä Miragen, missä MOUZ on voittanut vain yhden ottelun viimeisen kolmen kuukauden aikana. MOUZ tähtää oman valintansa varmastikin Ancientiin, jossa joukkue kuvittelee voivansa yllättää kyseistä karttaa vain muutamia kertoja viime aikoina pelanneen FaZe:n. Karrigan on kuitenkin edellä, ja valmiina tähänkin.

10 euroa pelirahaa