CS pe 17.06. klo 17:30

FaZe - NAVI

FaZe edelleen vireessä – joukkueelle kovaa kerrointa siipirikkoista NAVI:a vastaan

BLAST Premier Lisbon -turnaus lähestyy areenavaihetta. Perjantaina vuorossa on puolivälierät, jotka ei vielä pelata täyden Altice Arenan lavalla. Yleisö päästetään sisään vasta lauantaina, joten mikäli joukkueet halajat G2:n sekä OG:n seuraan lavalle, on perjantaina voitettava.

Päivän ensimmäisessä välieräottelussa vastakkain asettuvat torstaina G2:lle hävinnyt FaZe sekä torstaina BIG:n voittanut NAVI. Ottelu alkaa klo: 17:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. FaZe lähtee otteluun kertoimien valossa pienenä ennakkosuosikkina, mutta allekirjoittanut pitää hyvin todennäköisenä, että FaZe tulee closeemaan selvänä ennakkosuosikkina. NAVI pelaa nimittäin turnauksessa varapelaajan kanssa, ja vaikka kummankaan joukkueen otteet eivät ole vastanneet prime-tasoa, ei NAVI:n pitäisi silti pystyä voittamaan FaZea paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

FaZe hävisi torstaina parastaan esittäneelle G2:lle. Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukot saivat kunnolla köniin ottelusarjan ensimmäisessä kartassa Infernossa, mutta pystyivät resetoimaan täydellisesti toiseen karttaan Ancientiin. Ancient meni G2:lle vasta pienoisen comebackin jälkeen lukemin 16-13, josta G2:n soturit raidasivatkin isolla confidencelle Dust 2:n lähes murskalukemiin. Ottelussa G2:n puolelta pitkään hieman vaikeuksissa ollut Nikola “NiKo” Kovač tykitti taululle peräti 101 ADR:n ja 1.41 ratingin. Perässä seurasi upeita clutcheja ottelussa napannut Ilya “m0NESY” Osipov sekä NiKon serkku Nemanja “huNter-” Kovač.

Pääpointtina vihjeessä pätee se, että FaZen voittamiseen vaadittiin edelleen täysillä sylintereillä paukuttava G2. Joukkue ei ole vaipunut slumpiin Major-voiton jälkeen, vaan rosterissa on edelleen samat huippupelaajat, ja Finn “karrigan” Andersenin systeemi toimii edelleen.

Ottelun kartoista voidaan laittaa jokainen suosimaan FaZea. NAVI:n setupeissa on tehty isoja muutoksia kokoonpanovaihdoksien jälkeen, kun tällä hetkellä joukkueen pelin sisäisenä johtajana toimivaa Denis “electroNic” Sharipovia on yritetty saada karttojen keskiosiin, missä suurin osa actionista tapahtuu. Karrigan on loistava exploittaamaan juurikin tälläisiä joukkueita, ja tämän perusteella matsiin asetetaan melko suurehko panos FaZe:n puolesta.

10 euroa pelirahaa